Andra semesterveckan


Godkväll från Öland! Vi har en helt underbar vecka här på norra Öland. Barnen har the time of their life och vi har det också så himla bra. 

Men jag tänkte faktiskt inte sammanfatta Ölandsveckan riktigt än för än är den inte helt slut (åker hem på söndag). Utan jag tänkte sammanfatta veckan i Oskarshamn. Vår andra semestervecka. 

Oskarshamnsveckan var också riktigt härlig. Vi hade ju jätte varmt väder så blev en rätt lugn vecka. Vi orkade inte så mkt annat än att bada i poolen, leka i trädgården och grilla på kvällarna. Helgen var vi mest hos pappa och Stefan och hade det bra. Men det är ju precis så man vill ha det en semestervecka i juni/juli. Vi hann umgås massa med familjen iaf. ❤️

Här är lite bilder. På söndag åker vi till Oskarshamn igen där vi stannar två nätter. På tisdag blir det Astrid Lindgrens värld med Ölands-gänget och efter det bilar vi upp till Stockholm igen för de sista dagarna av semestern hemma. Lite hemlängtan har precis börjat smyga sig på så det blir bra. 

(null)
Mys och prat med farmor Mia vid Berga fiket.


(null)
Både Andreas och jag älskar att ta en fika på Café tre århundraden på smålandssemestern. Så det blev det på lördagen med barnen och farmor.


(null)
Sommarens godaste fika ute i det gröna med världens bästa farmor.


(null)
Nam nam!


(null)
Barnens kusiner Ariel och Siri kom till helgen så det blev massa bad, lek och bus med dem.


(null)
Torsdagen badade vi i Fårbosjön med massa kompisar och barn. Det var supermysigt och en liten sommartradition. Jag och Emmelie hoppade massa från hopptornet. Kul och ljuvligt! August simmade en hel del.


(null)
Blev många fina grillkvällar hos mamma och Thomas.


(null)
Kortspel och rosévin också.


(null)
Alla badar till och med mormor ❤️


(null)
Gos med mormor efter bad.


(null)
August levde livet i poolen.


(null)
Agnes är tokig i Ariel och Siri. Så kul med äldre barn såklart.


Kommentera här: