Dagar i juli


Godmorgon! Här sov jag och barnen till halv åtta i morse. Så himla skönt och välbehövligt inför natthelgen. Andreas jobbar i dag och jag ska som sagt jobba i natt. Vi ska åka med svärmor till Andreas morfar och bonusmormor och hälsa på. Tänkt det länge. Synd inte Andreas kunde men huvudsaken att någon av oss kommer och de får träffa barnen. 

I går var jag ledig. Andreas jobbade så jag och barnen åkte till Malin och hennes pojkar och hade lekdejt hela dagen. Fint att se dem igen. Den yngsta är ju min lilla gudson. 

Annars har vi fixat en del sista dagarna. August lekte med en efterlängtad kompis i tisdags. Får se vad barnen och Andreas hittar på i helgen när jag jobbar. Här blir det sova hela iaf.. Nästa vecka blir det lite mer vardag igen. Agnes ska till förskolan på måndag och August ska skolas in på fritids på tisdag och några dagar därefter. Sen är de dock lediga v.32 och 33 igen då jag är ledig igen då. Eller jag August börjar skolan torsdag v.33 men annars så. 

Förra fredagen gjorde vi en mysig utflykt till Eskilstuna och parken zoo med Fanny, Mathias, Olivia och svärmor. Det var jätte trevligt. Lite lugnare än Kolmården. Coola djur men kolmården är vackrare. Tivolit var väldigt bra för de små barnen. Mkt för dem att åka och inga köer. Mkt trevlig dag! Jag var ledig den helgen förutom ett extrapass på söndagkvällen. Lördag var väldigt lugn. Jag städade, vi gick till skogen och kollad insekter och plockade blåbär och på kvällen blev det godis och film. Mkt mysigt. Andreas och jag har både sett filmen om Thomas Quick och den nya Utvandrarna i helgen. Mkt bra båda två!

Nähe nu måste jag duscha och göra oss i ordning. Stor kram!

(null)
Agnes och Olivia på Parken Zoo.


(null)
Barnen hade the time of their life. Här kollar de flamingos.


(null)
Åka karuseller. De åkte massor!


(null)
Andreas och tekopparna är en klassiker!



(null)
Gänget efter att regnet kom. Men vi hade tur regnade bara sista 1,5 h men sen var det ändå dags att åka hem. Barnen hann att åka en hel del både utan och med regn.


(null)
Andreas hade som vanligt tur på chokladhjulet.


(null)
I blåbärsskogen bakom oss.


(null)
August fick en äventyrsryggsäck när han fyllde år. Jätte fin.


(null)

(null)
Älsklingar!


(null)
Gjorde en blåbärspaj av alla blåbär på måndagen.


(null)
Hos Malin i går. Tofsarna blir längre och längre.


(null)
Förra torsdagen var vi och badade. Barnen har fått en flytmadrass.



Kommentera här: