Vi ska flytta och semester igen!


Godkväll bloggen! Jag sitter i soffan efter att ha jobbat ett kvällspass på förlossningen. Ett extrapass. Var en bra kväll. De senaste veckorna har varit otroligt tuffa och underbemannade på jobbet så skönt med en bra kväll. Nu är jag iaf ledig i 12 dagar! Ledig fem dagar på schemat och sen föräldrarledig hela vecka 33. Underbart när man haft tidig semester. Vädret ska dessutom bli jätte bra. 

Nåväl. Vecka 33 blir även en speciell vecka för vi ska nämligen flytta! Har inte berättat hör än för att ha varit några saker som gjort att man inte vågat ropa hej för ens allt var klart. Men vi fick nycklarna till nya lägenheten den 1 augusti så allt är klart. De nya ägarna till vår gamla för nycklar den 25/8. Vi har köpt en lägenhet i samma område men med bättre planlösning. Blir enklare för barnen att få egna rum nu. Vi fick dessutom extrem bra för vår lägenhet så vi kunde inte säga nej. Den nya är lika stor men bättre planerad och vi köpte den alltså för billigare än vi sålde för. Ska dock renovera båda badrummen så småningom. Ska bli så kul att flytta och fixa nytt även om det är sorgligt att lämna den gamla som vi trivts så bra i. Men kul med nytt kapitel!

Andreas har mest hållit till i nya lägenheten senaste veckan. Han målar själv och ska lägga nytt golv i vardagsrum och hall. Jag har tagit hand om barnen när jag inte jobbat. 

August skolades in på fritids förra veckan och det kändes väldigt bra. Han var där fyra dagar. Han tyckte det var så kul. Bådar gott inför skolstarten den 18.e.  Agnes var på förskola  förra veckan men nu är de lediga två veckor igen innan hösten drar i gång. 

I morgon åker jag och barnen till Oskarshamn och blir borta till måndag. Pappa fyller 60 år så han sal firas. Sen ska vi även köra sommar igen med bad, grillningar, familj och vänner. Jag ska även på 35 + 40 årsfest med massa gamla kompisar på lördag. Ska bli så kul! Älskar att vi får fler sommardagar i Småland. Barnen längtar också! Andreas behöver fortsätta med lägenheten så den är klar när vi flyttar in den 19.e så han får bli hemma. 

Här är lite bilder sedan sist. Nu ska Sova så jag orkar köra i morgon. Kram på er!

(null)
Lilla madam på väg till lekparken en dag.


(null)
Glass efter förskolan en dag förra veckan.


(null)

(null)
Kaffe, lunch och shopping med Jeanette blev det för mig en dag. Jätte härligt med shopping i lugn och ro utan barn 😆


(null)
I torsdags var jag ledig så då blev det eftermiddags/kvällsbad och middag på Boobadet.


(null)
Underbar kväll!



(null)
Såg på film, drack bubbel och åt gott i gårkväll. Firade nya lägenheten.


(null)
I går åkte vi till Glasan på eftermiddagen och badade några timmar med Carro och hennes familj. Det var härligt och August och Vincent tyckte det var så kul att ses igen. De simmar båda två nu. ❤️


Kommentera här: