Nyinflyttade och sista sommardagarna


Hejsan på er! Jag ligger i sängen med en kopp kaffe. Vaknade i går med ont i halsen. Så sjukanmälde mig måndag och tisdagnatt. Tur det för i morse vaknade jag med 38,7 i temp. Känns dock bättre nu med Alvedon och Ipren. Ska försöka vila en hel del i dag även om man även vill fixa lite hemma. Blir kanske lite lätt med båda.

Nu har vi bott i nya lägenheten i 10 dagar. Känns fortfarande lite konstigt men även väldigt bra. Finns så mkt fördelar med den som jag älskar! Samtidigt är det fortfarande väldigt rörigt även om det blir bättre och bättre för varje dag. Men vi bodde ju 7,5 år i den andra så klart man fortfarande tänker mest på den som hemma än. Den är iaf såld nu och det kändes skönt att släppa den ocb bara fokusera på den här. Flytten har gått bra men även stött på problem det mesta dock löst nu. Barnen blev dessutom sjuka dagen efter flytten så vi har haft våra motgångar men ja ser ljuset i tunneln nu! Det kommer bli bra det här!

Fördelarna med den nya lägenheten: Barnen får enklare egna rum + bättre rum, balkongen går i från vardagsrummet ist för ett sovrum, duschmöjlighet i båda badrummen, bättre kök, en trappa ist för två, radhuskänsla vilket innebär att även Agnes kan vara ute lite själv med August, fina grillplatser som är lätta att ta sig till, bättre förening, grovsoprum i föreningen, väldigt lugnt område. Många plus med andra ord! Vi kommer trivas super! 

I morgon kommer mamma och Thomas hit och stannar två nätter så jag hoppas jag är piggare tills dess men jag tror det! Blir kul att visa dem nya lägenheten. 

Helgen som var var jag också ledig. Fredagen var jag själv hemma med barnen på kvällen. Det var ju varmt och härligt ute så vi drog till Boobadet med Sandra och hennes barn. Blev nog årets sista dopp, strömming, glass och en skön kväll med vänner! På lördagen kom Fanny och Mathias hit och kollade in nya lyan. Vi åt lunch ute och gick till lekplats och tog med fika. På kvällen var jag på Gröna Lund med Sandra och Tanita. Så sjukt kul med tjejkväll där. Vi alla tre gillar att åka så vi åkte alla värstingar 😁 I söndags var barnen hos Tanita en sväng och vi passade på att packa upp och fixa massa. En fin helg!

Nu känns det som att hösten är här och jag känner mig lycklig i själen över det. Sa adjö och tack till sommaren i helgen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

















Kommentera här: