slide show

01.54 en lördagsnatt

Det händer absolut ingenting annat i mitt liv just nu förutom jobb. Det är jobb varje dag, hela tiden. Det är fullt upp på mitt vanliga jobb då jag under 6 veckors tid har en lärarstudent. Det innebär grymt mycket extra jobb. Det är galet just nu. Utöver det jobbar jag mycket i affären, det blir inte många pass efter jul då januari/februari är värsta månaderna inom handel så jag passar på nu när jag får pass. 
(null)

(null)

(null)
Jag försöker ut och gå mycket efter jobbet. Målet är 70 000 steg i veckan och det har faktiskt gått en del veckor. Om inte så brukar jag i alla fall landa på runt 60k steg. 

Jag har shoppat en massa på sistone, helt besatt av h&m alltså… Jag ska visa er! Idag jobbade jag hela dagen och det gör jag även imorgon, därför behöver jag sova alldeles strax. 

Nu går vi snart in i vecka 40. Det innebär fyra veckors jobb kvar innan höstlov! Det ska bli så otroligt skönt. Planerna inför höstlovet är fortfarande lite oklara men förhoppningen är att jag och mamma ska åka till Gdansk ett par dagar. Jag har aldrig varit där men velat åka dit under en lång tid. Då tänkte vi även åka över till Sopot och Gdynia. Min förhoppning är sedan att jag ska åka upp och hälsa på killen jag träffar, han som flyttat flera hundra kilometer ifrån mig. Jag saknar honom otroligt mycket. Det hade varit så kul att spendera hela helgen med honom där men vi får se hur det blir med den saken. Jag saknar hans kramar och värme 💗



Kommentarer

fin outfit :) trist att sakna någon hoppas det löser sig :) ha en skön söndag

Svar: Ja det är en jobbig känsla. Tack :)
Carro


Kom ihåg






Trackback