Potpurri från sist

(null)
Vi har varit på kalas och firat Ada som blev ett! Så himla mysigt och kul att Harry fick röja med alla barn och jag fick prata ikapp m våra bästisar! <333 så himla värdefullt och lyxigt att det upplägget funkar och att alla får ut något av det.
Harry var så velig innan, kalas när han är i fokus är ju inte hans favvo. Så det var en del övertalning innan han äntligen hakade på. Och tur var det för han hade så kul :’)))) 
(null)
Vi testade att pyssla och Harry hade så mysigt med glitter, paljetter och färgpennor. Och han var så engagerad och tyckte det var så kul! Men jag, jag är ju inte så förtjust i pyssel… har noll tålamod och får djupandas för att förklara hur allt funkar och går til, haha. 
(null)
Jag jobbar på med mina lockar och ska testa lite olika produkter framöver :))) 
(null)
Och Harry fick testa att måla min ansiktsmask, men valde sen att måla på alla mina prickar… vilket tog fokus från ansiktet, haha. 
(null)
Vi övar på memory. Eller Memmy som Harry säger :’))) och 16 par var alldeles för många! Vi körde med 5 par och jag fick kämpa för att hålla fast vid reglerna. Det är lite klurigt, men vi får fortsätta öva :))) 
0 kommentarer