SECONDHAND FAVORITER

 
Jag tÀnkte jag skulle visa er nÄgra av mina senaste secondhand fynd!

Fyndade detta mat-set frÄn Liewood vÀldigt prisvÀrt pÄ Tradera. Det Àr tvÄ fat, varav det lilla ha lite högre kanter, samt en mugg och en sked. Lillkillen kommer inte kunna anvÀnda detta pÄ ytterligare nÄgra mÄnader, men som sagt var utropspriset sÄ vÀldigt lÄgt och jag blev heller inte överbjuden!
 
Det hĂ€r Ă€r en klĂ€nning som jag har drömt om i flera Ă„r! Den sĂ„lde slut i rasande fart pĂ„ H&M en gĂ„ng i tiden och har dĂ€refter synts till pĂ„ Tradera dĂ„ och dĂ„. Jag har förlorat alla budgivningar. Men nu var det Ă€ntligen min tur! Åh vad jag ser fram emot sommaren i denna!
 
En Àldre handgjord uggla har fÄtt flytta in i vardagsrummet hÀr hemma. Tycker det Àr trivsamt att inte ha enbart tavlor pÄ vÀggarna. Den hÀr hÀnger nu bredvid vÄr projektorduk och tittar pÄ oss om dagarna. 
 
Tre stycken bruna vaser/flaskor har ocksÄ fÄtt en plats i vardagsrummet. De hÀr har jag hittat hemma hos min mormor som gick bort nu för nÄgon mÄnad sedan, sÄ det kÀnns extra fint. Det Àr exakt sÄna hÀr ting jag letar efter i secondhand butiker sÄ dÄ jag hittade dem i en lÄda sorterat "SkÀnk" pÄ sÄ tog jag dem, cirka 150 kronor sparade jag hÀr!
 
Hittade finaste bodyn med smÄ rÄdjur pÄ till lill killen pÄ Tradera. MÀrket Àr Minimarket och jag har mÀrkt att det tydligen Àr en favorit hos mig i hans garderob. Jag har ocksÄ fyndat en superfin gul hoodie till honom, men den Àr i tvÀtten just nu sÄ vi fÄr kika pÄ den sen!
 
Mitt fina Hogwarts Expressen tĂ„g! Det hĂ€r Ă€r en adventskalender sĂ„ det sliter lite i hjĂ€rtat pĂ„ mig att jag kommer behöva plocka ner den hĂ€r i helgen, för tĂ„get Ă€r SÅ fint! Men tanken Ă€r ju att göra det till en liten jultradition hĂ€r hemma dĂ€r lillen ska fĂ„ hitta nĂ„got spĂ€nnande i de smĂ„ lĂ„dorna varje dag fram till julafton och dĂ„ försvinner ju magin lite om den stĂ„r framme Ă„ret runt!
 
En svamplampa till sonen! Denna vann jag i budgivning till halva priset pÄ en ny sÄ jag Àr vÀldigt nöjd. Nu ska jag bara sÀtta en lampa i den och sÄ kommer den göra sig sÄ perfekt i hans rum. Rummet blir allt mer och mer klart, sÄ snart kan jag visa er lite mer av det. 
 
Uppskattar ni denna typen av inlÀgg? I sÄ fall skulle jag kunna göra de lite dÄ och dÄ nÀr det trillat hem lite skatter hÀr hemma. 
#1 - - Amanda (Swedish Passport):

Åh, jag verkligen Ă€lskar att se sĂ„nt hĂ€r! Vilka fantastiska fynd du gjort, och Hogwartsexpressen alltsĂ„! SĂ„ avundsjuk pĂ„ den!

Svar: Vad kul :D
Bunny

#2 - - Jennie:

JÀttefina fynd, tradera Àr mycket bra.

#3 - - Alice:

Alltid kul med second hand, sÄ jag ser gÀrna flera sÄna hÀr inlÀgg i framtiden! ^^

#4 - - Anonym:

SÄ mysigt med inredning och dessutom ekonomiskt sparsamt med miljötÀnk!