HÄR ÄR BLOGGEN


Tusen tack för era fina och snÀlla kommentarer gÀllande mitt inlÀgg om bloggen. Jag har tÀnkt sÄ det knakar de senaste dagarna, eller egentligen under en lÄng tid. Jag trivs ju med att blogga! Jag tror bara att jag mÄste sÀnka mina egna ambitioner lite, och kanske blogga om andra saker Àn vad jag brukar göra. 
 
Det Àr inte sÄ lÀtt att blogga ett inlÀgg om dagen och vad den innehöll nÀr man gör exakt samma sak varje dag; vakna, Àta, sova, promenera, sova lite till, Àta igen och dÀremellan ammar man. Momlife pandemi edition liksom. 
 
Liten potatisunge som övar upp styrka i nacke och armar.
 
Jag tror jag vill satsa pÄ kreativa inlÀgg! Vill börja dela med mig av outfits, bÄde mina och lillkillens. Jag vill fortsÀtta berÀtta om vÄr renovering nÀr den förhoppningsvis kommer igÄng nu till vÄren igen. Visa pysselprojekt och andra roliga och smarta grejer. Och sÄ kanske det dÄ och dÄ slinker in ett vanligt enkelt inlÀgg om vÄr dag 
 
Mitt mÄl just nu Àr att skriva ett inlÀgg om dagen. Det Àr sÄ himla skönt för huvudet att lÀtta lite pÄ trycket och fÄ skriva lite. Spelar inte sÄ stor roll om vad!
 
#1 - - Johanna:

Jag skulle gĂ€rna se lite second hand-tips. Tycker du gör sĂ„ himla fina fynd pĂ„ tradera. ❀ jag tycker bara att jag hittar skrynkliga blusar, haha.

Undrar ocksĂ„ vad du anvĂ€nder för röd hĂ„rfĂ€rg? Har nyligen blivit kopparröd och behöver fĂ€rga utvĂ€xten för första gĂ„ngen 🙈