ATT BLOGGA ELLER INTE BLOGGA

 
Det hÀr med att blogga, Àr det ens en grej lÀngre? Jag upplever att allt fler stora bloggerskor (vÀljer att köna detta ord dÄ det frÀmst Àr girls som bloggar) lÀgger ner sina bloggar för att hÀnga mer pÄ Instagram och Youtube. KÀnner ocksÄ att de mindre och smÄ bloggar, som jag allra helst lÀser, ocksÄ har sÀmre drivkraft och en efter en tynar bort. Inklusive mig sjÀlv!
 
Jag tÀnker mycket pÄ min blogg, varje dag faktiskt! Det mÀrks inte för jag hinner/orkar/kan sÀllan titta in och skriva hÀr. Det Àr synd för jag gillar det och saknar det. Men Àr det kul lÀngre? Vad ska jag skriva om? Hur öppen och personlig vill jag vara? Behöver jag ens vara det? 
 
Jag har sÄ mycket funderingar kring det hÀr. Den största funderingen Àr dock om det ens finns nÄgon kvar hÀr som lÀser? SÄklart kan man skriva för sin egen skull, men det kÀnns ju inte alls sÄ prioriterat dÄ. Ni som lÀser och saknar mig lite, kan ni inte vinka till i kommentarsfÀltet? Puss!

 
#1 - - Evahle - mammalivet & psykisk hÀlsa:

Ja det kÀnns verkligen som bloggvÀrlden hÄller pÄ att dö ut, vilket Àr jÀttetrÄkigt dÄ jag verkligen Àlskar att skriva och lÀsa bloggar egentligen, men Àven jag har sÀmre flow liksom

Svar: Det Ă€r precis sĂ„ jag kĂ€nner! Älskar att lĂ€sa, och jag ska bli bĂ€ttre pĂ„ att kommentera hos mina favoriter och visa att jag finns dĂ€r och lĂ€ser.
Bunny

#2 - - Julia MĂŒller-Sandvik :

Vink! đŸ’›đŸ§Ąâ€ïž

Svar: đŸ’›đŸ§Ąâ€ïž
Bunny

#3 - - Johanna:

🙋

Svar: Hej! :D
Bunny

#4 - - Emelie:

Har följt dig ett tag dÄ jag tycker du skriver sÄ mysigt och det har varit roligt att hÀnga med i din vardag och du verkar ha mÄnga bra vÀrderingar m.m. FörstÄr att man inte alltid har tid eller kÀnner sig bekvÀm med att dela med sig men jag har iallafall uppskattat och tyckt om det, sen ska man ju göra det som kÀnns bÀst/lÀttast för sig.

Svar: <3
Bunny

#5 - - Alice:

AlltsÄ bloggvÀrlden har ju alltid varit himla mysig egentligen, men den har verkligen tynat bort mer och mer pÄ senare Är. Förr var det nÀstan omöjligt att hinna med att lÀsa alla de X antal inlÀgg som skrevs dagligen pÄ de bloggar jag följde, idag finns det kanske max tre eller fyra inlÀgg i veckan att lÀsa, fastÀn jag följer fler bloggar nu Àn vad jag gjorde dÄ.. Folk har, som du sa, tröttnat helt enkelt, eller sÄ har dem bara kommit pÄ att det finns andra alternativ som kanske passar dem bÀttre. SjÀlv klÀnger jag mig fast i bloggandet,men kanske mest för att det Àr bekant?

Det Àr ju ÀndÄ rÀtt kul att ha en sÄn hÀr kreativ outlet (eller vad man nu ska kalla det) och det Àr dessutom ett ganska kul sÀtt att fÄ kontakt med andra mÀnniskor som har liknande intressen och/eller Äsikter. Det gÀller ju dock sociala medier i allmÀnhet, inte specifikt för bloggvÀrlden.

Herregud var jag svamlar... Det jag vill ha sagt Àr att jag fortfarande tycker om bloggar, jag tycker om att lÀsa och att dÄ och dÄ slunga ur mig ett litet inlÀgg pÄ min egen blogg. Men Àven att jag förstÄr att folk kanske vill testa pÄ nÄgot nytt, eller om dem trivs bÀttre pÄ andra medier.

Svar: KÀnner igen mig i dina tankar. Man har hÀngt i bloggarna sÄ lÀnge nu och det Àr svÄrt att slÀppa. Jag kommer lÀsa sÄ lÀnge det gÄr och blogga sÄ lÀnge jag kommer ihÄg och har lust, haha! Jag kanske mest har separationsÄngest?
Bunny