EN TISDAG

 
Valvaka! FÄ val Àr sÄ spÀnnande som det amerikanska presidentvalet, knappt ens vÄrt svenska regeringsval (jo okej det Àr rÀtt spÀnnande det med). MÄtte vi bli av med Donald Trump nu! Jag Àr inte mycket för Joe Biden heller, men det kÀnns som att vad som helst Àr bÀttre Àn Trump, till och med Kanye West!
 
Lillen orkade inte med valvakan hela tiden, han blev helt slut av spÀnningen! Det förstÄr man ju. 
 
Mmm, matlĂ„dor pĂ„ gĂ„ng! Nya favoriten Ă€r svamprisotto - enkelt att sleva i sig med sked om man har en klĂ€ngig bebis en dag. Och SÅ gott!
 
Passade pÄ att handsy dÀr jag satt framför TV-n hela dagen. Jag har köpt fina fleecetyger till lillen och hans vagn i vinter, dÀr jag ska sy fina kanter pÄ. Det tar sin lilla tid men jag tycker det Àr mysigt och helt klart vÀrt det!
 
Mitt i valvakan blev det plötsligt svensk presskonferens - ytterligare berörs av Äterigen Ätstramande restriktioner. Smittspridningen gÄr Ät fel hÄll. Jag blir sÄ fruktansvÀrt ledsen och besviken, till och med provocerad faktiskt - varför kan folk inte skÀrpa till sig? GÄ inte pÄ restaurang, gÄ inte pÄ fest, ge er inte ut pÄ resor. Och flasha inte med det pÄ sociala medier i alla fall, jag kan inte ens förstÄ att man inte kan tycka att det Àr pinsamt att visa upp att man inte alls bryr sig om sina medmÀnniskor. Stanna hemma sÄ mycket som ni bara kan sÄ vi kan försöka bli av med det hÀr, det Àr en ytterst liten uppoffring och vi kan ALLA hjÀlpa till! En fest Àr inte nödvÀndigt just nu. Jag vill ocksÄ trÀffa mina vÀnner och min familj igen.
 
Efter en dag med covid19-Ängest och val-Ängest sÄ budade jag hem den hÀr fantastiska skapelsen pÄ Tradera i alla fall! En adventskalender i form av Hogwartsexpressen, ett stort och fint tÄg i trÀ! Jag blev eld och lÄgor dÄ jag sÄg det - Äh vad jag lÀngtar efter att skapa mina egna jultraditioner med min lilla familj med detta tÄg! Vi tittar nÀrmre pÄ det sÄ fort jag fÄtt hem det!
#1 - - Alice:

Att det ska vara sÄ jÀvla svÄrt göt vissa mÀnniskor att hÄlla sig borta frÄn större folksamlingar?? Covid-19 försvinner ju inte bara för att man har "tröttnat" pÄ att sitta hemma... >_<

#2 - - Emelie:

Vem som helst utom Trump typđŸ€·â€â™€ïž

#3 - - mammatillmirakel.blogg.se:

Vilket magiskt hogwartstĂ„g!! Wow!! Ja jag ser ocksĂ„ fram emot att skapa traditioner och minnen med mitt barn. 💕
Ang covid sĂ„ kan jag bara hĂ„lla med. MĂ€nniskor som reser för nöjes skull, festar osv borde skĂ€mmas. đŸ€ź
Stor kram och trevlig helg!