ATT TA TAG I KAOS

 
Vissa dagar kommer jag knappt upp ur soffan, vissa dagar Àr vi ute och promenerar i flera timmar. NÄgra dagar fÄr vi hur mycket som helst gjort, och nÄgra dagar fÄr jag inte ens en chans att öppna datorn. SmÄbarnslivet! Lillkillen har skaffat sig en vana vid att vakna en gÄng i timmen pÄ nÀtterna, inte för att Àta utan mest för att anvÀnda sin mamma som napp, det vill sÀga han sover gott men jag gör inte det. Energin gÄr sÄledes upp och ner hÀr. 

IgÄr var en sÄn dag dÄ bÄde jag och O var pÄ bra humör sÄ dÄ passade vi pÄ att göra nÄgot Ät det hÀr. Vad sjutton Àr det hÀr tÀnker ni? Det Àr en sida av renovering som sÀllans syns pÄ sociala medier. Det hÀr Àr den delen av det tidigare enorma vardagsrum i detta hus som vi skÀrmade av och ska lÀgga till sÄ smÄningom till vÄrt kök! Till dess sÄ förvarar vi byggmaterial, verktyg och alla andra atiraljer som behövs till renoveringen hÀr. Samt övrig skit. Det blir ju lagom kul att bÀra ut allt detta till vÄren dÄ bygget fortsÀtter! Dessutom Àr det sÄdÀr kul att ha det hÀr kaoset i ögonvrÄn nÀr man sitter och myser i soffan...
 
AlltsÄ, vi anstrÀngde oss inte jÀttemycket jag och lillkillen, men lite bÀttre blev det! Alla större grejer som vi bara dumpat av fram och tillbaka Àr nu lite mer sorterade och placerade tillsammans och golvet Àr dammsugat! Bara det liksom! Kaoset pÄ vÄrt fina lilla skÄp sparar jag till en annan dag. Vi vet att om vi behöver hammare eller spik sÄ gÄr vi bara in och grÀver lite bland alla grejer, haha! Huvudsaken Àr att det blev rent och fint i vyn frÄn vardagsrummet och soffan. Hela huset fick en helt annan kÀnsla. VÀldigt skönt dÄ man pustar ut lite pÄ kvÀllen efter att ha nattat en lissen bebis. 

Ett extra plus i kanten Àr att jag nu har en vit och ledig vÀgg att fota klÀder pÄ till Tradera. Jag har en massa fina klÀnningar i storlek för smÄ för mig som jag vill passa pÄ att sÀlja nu till jul och nyÄr tillexempel. Vi fÄr se hur det gÄr, det Àr vÀl inga fester som planeras nu fÄr man hoppas, men folk kanske vill vara lite fina i alla fall? DÄ Àr ju secondhand plagg toppen! Om nÄgon skulle vilja kan jag lÀnka till annonserna dÄ de ligger uppe!