Du är inte dina tankar.

Jag medger omgående i detta inlägg att jag är en tjuv av värsta sort. Inläggets oerhört smarta, underfundiga och mest fantastiska budskap är INTE mitt, utan kapat rätt och slätt från en av mina få idoler genom livet. Björn Natthiko Lindeblad. Jag har haft den fantastiska förmånen att prata med Björn och dessutom ännu större förmån att få se honom på scen i sin föreläsning "Nycklar till frihet". 
Dessförinnan var han rätt okänd för mig, men blev upplyst om hans energifält då jag under en period delade kontorshotell med honom. Ngn sa , du borde prata med Björn.. -jahapp, vilken Björn och varför ? NU fick jag turligen gjort det ,men med så mkt mer vördnad än om det hänt innan jag sett hans föreläsning. I min värld så räcker inte superlativen till för att beskriva det denna man/människa förmedlar. 
Jag har i några veckor famlat efter en quickfix på mitt rätt så dämpade mående. Jag har förstått att mina urkrafter inte räcker till för skogspromenader eller havsluft. Ja sånt där som jag själv normalt viftar bort ett dåligt mående med. Jag behöver något annat. Och som i en rysning längs med ryggraden av magi, så dyker min julklapp från Mind självmordslinje upp i brevlådan häromdagen. BOKEN från mannen , myten och legenden själv Björn.
Jag har inte heller haft ngn direkt tro på att någons bok skulle kunna ge mig ngn tröst i mitt självömkande mörker. Jag har suttit med min spade i min sandlåda och varit rätt bestämd på att det aldrig kommer bli ngt jäkla sandslott. 
Men så igår efter att faktiskt kommit ur pyjamasen, flyttat luggen  ( japp jag har lugg nu :) )från en sida till den andra och tvingat mig att promenera i vart fall 30 min så bestämde jag mig för att ägna en glugg åt boken "Jag kan ha fel" som vilar bredvid min säng. 
9 kapitel senare somnar jag efter en djupandning som gav mig sån ro att jag de fakto försov mig imorse. Vilken påminnelse och eufori. Jag är INTE mina tankar. Tack Björn. Tack för att du delar med dig så vackert, så intensivt och nära att varje ord du förmedlar hörs högt eka i öronen. Tack för påminnelsen om vår förmåga att i smärta hitta en lindrande effekt . Tack för orden. Tack för skratten. Tack för gråten. Bara ett stort rungande tack för att du övertalades att skriva din bok på ett så fint sätt. Jag hoppas alla läser den. 
Jag vaknade lite lättare idag, om än försent. Jag skall såklart ansöka om copyrights på texten, men därefter så skall jag fasen MÅLA hela min himmel med budskapet ATT JAG ÄR INTE MINA TANKAR. 
Hallelujah!!!!