Drunknar i hjärtan.

Tack. Överväldigad av er respons från mitt inlägg igår. Att kliva ur den garderoben och tystnaden var stort för mig. Jag tillhör den där kategorin av människor som inte vill att folk tycker synd om mig. Och kan inte ens idag beskriva varför jag inte kunnat dela min resa. Förrän nu.Men helskotta vad kärlek känns rätt in i märgen. När den kommer så massivt.  Så tack.
 
En av mina ambitioner är att inte leva i det förgågna. Och det gällde även innan jag blev sjuk. Jag vill helst inte ha ett före och ett efter, och har väldigt bestämt motat det konceptet från första början. Min begynnande hockeyfrilla i spegeln gör det dock lite svårt 🤣. Det finns uppenbarligen en Katja i version 3.0. Eller ngt annat klyschigt. Var ett tag lite inne på att handbrodera en löpare och sätta på väggen i köket. Med texten Carpe Diem. Eller enligt version 2020 Carpe Fucking diem. Men med tanke på att jag är kemiskt försatt i klimakteriet nu, så blev en löpare på väggen en kombo som hade kastat mig rätt in tantträsket utan att passera gå.
 
 
Jag vill däremot dela en ruta som jag stickat under höstens sjukskrivning. 
Jag är numera en del av ett framtida väldigt vackert överkast. Jag är så stolt över att få vara det och att takterna för räta och aviga maskor fortfarande satt i . Anna en fantastisk kvinna från Sthl som jag mött via instagram, även hon en bröstcancer fighter, har samlat rutor, stickade från kvinnor med samma sjukdom från hela Sverige. Min ruta blev förmodligen den fulaste och påminner , varken om just en ruta eller ngt stickat. Men oavsett. Vilken vacker uppgift. Och främst av allt. Varje liten maska i den där som nu finns hos Anna i sthl... var så fullsketen med kärlek att täcket kommer att göra underverk för någon en dag. 
 
Solen skiner idag igen. Vi är permetterade. så 40 % av min tjänst går numera åt att lapa sol och hänga i trägården. Är lite omtumlande att tänka på hur den ekonomiska framtiden blir. Men även här är jag så jäkla bestämd på att det kommer att lösa sig. Det med. Sitter lugnt i båten och sparar in på mängden schampoo. 😇. 
 
Njut av våren. Magiskt. 
😻