Veckans ordspråk

Jag har fortfarande inte läst hans bok, fastän jag köpte den när vi var på hans föreläsning. Det får bli januaris läsutmaning för mig. 
Tills dess bjuder jag på kloka ord från Jesper Caron:
Så sant. Och bra att ha i bakhuvudet nu och då. 
//B
 
#1 - - Ajli:

Alltså så sant, och man SKA lura sitt inre när det handlar om goda förändringar. Som mitt skrivande, eller min yogautmaning :D Ska också försöka bli normalviktig så jag kan underlätta för mig och Erik att förhoppningsvis kunna skaffa barn, men mat är ju så förbannat gott... så jag tänker att framsteg inom något som bränner lite kan vara viktiga för mig :D

Ang. wordpress är jag så himla nöjd. När jag skulle byta (för håller med, det är svårläst på blogg.se nu...) skapade jag ajlimuller på blogspot, nouw och wordpress bara för att testa lite och det är här jag kommer stanna, på wordpress. Efter att man har lyckats skapa bloggen och välja designen så är det SÅ himla enkelt verktyg. Nouw begrep jag inte överhuvudtaget XD Och mina underbara brallor kostade nästan ingenting och kommer från Gina Tricot. Mamma köpte dem till mig i julklapp, själv trodde jag att Gina Tricot bara hade tonårskläder typ, men icket!

Svar: Tack för tipsen kring ny bloggportal. Jag ska ta mig en titt på wordpress, en kväll när jag har tid och energi till det. Kanske får kika in på gina tricot och se om byxorna finns kvar :-)
Frågan är väl mer, vad är normalviktig? Fast jag förstår vad du menar, och ditt skäl, stort lycka till <3 (säger man så?)
birgitmaria