MITT ÄLSKADE KONTOR

– I samarbete med Stjernsund 

Foto av: @stella_cocozza

Jag har ju visat er lite från mitt fantastiska kontor tidigare, men nu kommer ni få se hela kontoret!!!! Jag älskar detta kontor och atmosfären där inne, KOLLA HUR FINT?

Alla möblerna på kontoret kommer från världens bästa Stjernsund och ni hittar allting HÄR. Slutresultatet blev klart för bara några veckor sedan och jag är så sjukt nöjd med resultatet. Vad tycker ni? Borden ska dock också bytas 🙂

Vi diskuterade färgen på kuddarna en del och var lite osäkra, men kolla hur bra det blev??? Så fint med lite färg <3 Soffan däremot är från soffadirekt.se, I’m in love!!

Kuddarna hittar ni HÄR och speglarna hittar ni HÄR.

Små detaljer som denna lampan och lejonet gör så mycket tycker jag, är så glad att vi valde denna lampan för jag tycker att den är en så viktig detalj i rummet. Lampskärmen hittar ni HÄR och lampstången HÄR.

Vad tycker ni förresten om färgen på väggarna?! Är besatt av den och vill ha den i hela min lägenhet haha <3

OKEJ!!!! Typ det bästa med hela kontoret är dessa F A N T A S T I S K A stolar!!!! Dom är 1. sjukt snygga och 2. sjukt bekväma att sitta i. Fattar ni vilken lyx att få sitta i dessa stolar och jobba?! Istället för att ha vanliga tråkiga osköna kontorsstolar.

Stolarna hittar ni HÄR.

Dessa URSSNYGGA stolar har vi som ”besöksstolar” när vi har möten osv. Inte så tråkiga dom heller, och dom är nästan lika sköna som dom andra! Mattan på kontoret och mattan i plast (som vi inte vet vart vi ska ha än haha) är också från Soffadirekt precis som soffan 🙂

Stolarna hittar ni HÄR.

Ni som känner mig vet hur BESATT jag är av förvaring och allting som har med det att göra. När förvaringen är snygg som den ovan så finns det verkligen inget bättre haha!!

Boxarna hittar ni HÄR.

Wow wow wow!!!! Hade inte aning Stjernsund (länk)  innan vi tog in deras möbler på kontoret, och jag kommer lätt att köpa inredning därifrån till min lägenhet. Allt känns så lyxigt och i bra kvalité också! Kolla detaljen på puffarna längst ned med metallen, JAG ORKAR INTE? Hur fina?

Puffarna hittar ni HÄR.

Åhh tänk på vintern som kommer nu att få tända dessa när det är mörkt ute, hur gooos? Samtidigt som man sitter och jobbar, oj vad jag längtar dit haha!

Lyktorna hittar ni HÄR.

Sminkspegel som jag inte klarar mig utan <3 Nu är denna mycket mindre än den jag har hemma, men den är perfekt att använda för att bättra på sminket eller om jag inte hunnit sminka mig hemma. Så tacksamt med bra ljus när man sminkar sig!!

Spegeln hittar ni HÄR.

Självklart måste jag flagga med mina priser haha! ”Priset” ovan är från när jag hade fått 100.000 prenumeranter på kanalen, nu är vi ju betydligt fler och det är så sjukt roligt.

Även här har vi massor av små detaljer och lampan i detta fönster ger verkligen det perfekta mysljuset som man vill ha på eftermiddagarna, vi har två stycken en i varsitt fönster.

Lampskärmen hittar ni HÄR och lampstången HÄR.

Här kommer det bilder på hur kontoret såg ut FÖRE styling:

Wow vilken skillnad det blivit på kontoret!! Man ser den stora makeovern tydligt när man ser dessa bilder innan stylingen. Mina favoriter från Stjernsund hittar ni här HÄR, vi alla är så sjukt nöjda med resultatet och jag trivs SÅ bra på kontoret, jag kan sitta där till sent på kvällarna bara för att jag mår så bra där inne. Alla borde ha ett kontor där man trivs, det gör mig i alla fall mycket mer motiverad och kreativ. Om ni vill kika in deras Instagram så heter dom @stjernsund.

PUSS <3

24 reaktioner på “MITT ÄLSKADE KONTOR”

  • Julia skriver:

    Alltså drömmen!!! Så himla fint<33

  • Rebecca skriver:

    Så himla fint!! Vill ju ha allt det där haha.
    Dom där snygga förvarings-boxarna var finns dom att köpa, funkade inte att klicka på länken för mig. 😊

  • Caroline skriver:

    Asså, wow vad fint! Och stolarna är ju ”to die for” 🙂

  • Cammie skriver:

    Oh vad mysigt kontor!
    Bianca, nu har jag sett flera av dina make up videos och alltid undrat varfor du anvander typ 3 maskaror. Svaret ar att du inte hittat en bra mascara.
    Vill nunrekommendera Urban Decay Perversion mascara. Koper mina pa sephora. Alla fragar mig om jag har los ogonfransar med denna..im like Nope. Mascara only. Sa jakla bra ar den. Vet inte om ni har urban decay i sverige? Men next time in NY load up on this amazing mascara. Du och dina foljare kommer inte bli besvikna. This is da bomb:)

  • Anna skriver:

    Vad fint det blivit. Det ser ljusare och större ut än innan ni gjort om. Är ni många som jobbar där?

  • Dixi Wonderland skriver:

    Ser jätte mysigt ut 😀 Jag frågade i ett tidigare inlägg men misstänker att du haft mycket att göra. Jag undrar vad det är för kamera som du vloggar med? 😀

  • Emelie skriver:

    Såg din senaste aco video.. använder du inte foreon? Tänker på din bruna handduk, så ser det aldirg ut efter foreon på mig iaf, men du kanske inte använder den?

  • Anonym skriver:

    Lyssnade på er podd o om den där tjejen läser ditt kommentarsfält – lämna idioten! Man kan inte ändra på nån, om personen inte älskar dig tillräckligt för att av SIG SJÄLV inte göra vissa saker så finns det inget på jorden som kan ändra denna människa. Man ska inte behöva BE ens partner att inte spara bilder på andra? Det är ju sjukt och det fattar väl varje frisk människa att man bara inte gör när man älskar någon. Så den snubben är inget att ha.

  • Jane skriver:

    Du har verkligen öga för design och en väldigt god smak till skillnad från din mamma. 😁

  • Marie skriver:

    Rosa….. & rooooosa soffa!! Du är nog lik Pernilla ändå..!! Snart kommer ananasprylarna oxå 😉😉
    Kraaam 😘

  • Wallbergz skriver:

    ASså hur snyggt!!! 😀 😀
    Loveee iiit!!

  • Vilket underbart kontor!! Vet du vad väggfärgen heter? Jag ska renovera min Walk in closet och känner att jag måste ha den färgen på väggarna.

  • Sanna skriver:

    Vilken skillnad det blev 😊 SÅ fint!! Förstår att du trivs ❤️ Hoppas du får en bra vecka!!

  • Elinor skriver:

    Men alltså WOW!!! Vilken förändring och vad GRYMT snyggt det blev!!! Jag förstår att du skulle vilja måla hela lägenheten i väggfärgen, den är ju super mysig och ombonande! Kram på dig! 🙂

  • Linnéa skriver:

    Det är superfint, men lade du inte upp detta inlägg för några dagar sedan?

  • Lova skriver:

    Häftigt!!

  • Marianne skriver:

    Såååååå ROSA – du har verkligen ärvt din mammas smak helt o hållet!!! Hon är ju helt besatt av den färgen – målade ju huset i Spanien knallrosa också!!! Synd att du inte tog en ’egen’ färg……

    • Nina skriver:

      Så onödig kommentar. Din mamma borde lärt dig att om man inte har något snällt att säga så behöver man inte säga något alls. Det är ju supersnyggt och hennes mamma har väl inte patent på att tycka om rosa. Om det är ett ställe som man spenderar större delen av sin vakna tid så ska man väl välja en färg man trivs med och inte en ”egen” färg bara för att ens mamma har ett hus i den färgen i en annan del av Europa

  • Elin skriver:

    Hörde dig i Värvet, det gick ju bra!!du är en go ’tjej, glöm inte det! Och du har det karismatiska och är en duktig kreatör som det nu också kommer att komma fram, eller hur.Tänk också på att vårda din kompisrelation, jag tror både Alice och Lovisa bryr sig JÄTTE mycket och älskar dig

  • Tina skriver:

    Bra senaste avsnitt 🙂 Men höll på spy när ni sa att ni skulle kunna ha samma trosor i tre dagar. Äckligaste jag någonsin hört talas om.

  • Evelina skriver:

    Vad är Sammi för ras?🙂

  • C skriver:

    Underbar rosa färg på väggarna. Färgkod ?

  • Emelie skriver:

    WOW, vilken skillnad och helt klart GOALS för mitt framtida kontor med. Saknas ett mönsterkonstrueringsbord och lite symaskiner bara 😀
    LOVE IT!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *