Becca & Lena

En sammanfattning av 2021
Här kommer en sammanfattning av året. Jag gick tillbaka för att se vad jag hade skrivit 2020. Det är ändå rätt liknande men titta in det om nu vill. Här är länken
 
Årets höjdpunkter: 
Nora & Isabella. Hands down!
Min favoritbild just nu är på Nora & hennes mamma. Den lägger jag inte upp men det är en bild på när Nora får träffa tomten för första gången hahahha. 
 
Årets självinsikt:
Att jag har många fina människor kring mig. Nya som gamla vänner. Alla hamnade dock inte på bild. 
Denna fina bild tog mamma strax innan Bellas dop hehe.
Årets resor:
Det har ju inte varit så många (samma sak som förra året). Men jag och killen lyckades ändå att ta oss till Teneriffa. Första utlandsresan tillsammans. 
Det blev rätt mycket sangria på resan. 
Vi var även en sväng i Västervik, Tranås & Oskarshamn.
Vi paddlade och tältade i Oskarshamn. Men något jag blev förvånad över var hur dyrt det var. Det kostade över tusenlappen att hyra en kanot för 48 timmar.
 
Gjorde du något nytt 2021 som du aldrig har gjort förut:
Åkt på husbilssemester, surfat, haft personalansvar. Sen så måste jag berätta om ett nytt intresse. Jag har nog aldrig varit så genuint glad och intresserad över mina växter som i år haha. Sen behöver jag nog inte berätta att en tredjedel av växterna har dött...
 
Bästa köpet:
Egentligen borde jag väl säga bilen men helt ärligt så tycker jag att bil är en dålig investering! Med det sagt, så underlättar det väldigt mycket. Eller nej förresten, de bästa köpen har varit mat. Alla gånger. 
Sangrian för 2 euro var också ett av dom bästa köpen. 
 
Bästa underhållningen under 2021:
Videos & bilder på Bella och Nora. Noras citronvideos är roliga och en video på Bella när hon imiterar ett lejon.
Detta gjorde jag mindre av 2021:
Shoppade. Jag har inte näthandlat alls mycket i år jämfört med vad jag brukar. Försöker att i sådana fall handla från Sellpy (second hand) eller att gå på stan. Jag köpte bland annat klänningen nedan på Sellpy. 
 
Sammanfattningsvis, beskriv 2021 med tre ord:
Lärorik, dyr & utvecklande. Jag skriver dyr eftersom jag har varit på både möhippa & bröllop 2021. Men också presenter för babyshowers och födelsedagar osv. Det har kostat endel detta år! Men inget jämfört med vad det kostar för nyblivna föräldrar hihi. Bella håller med mig. 
Det jag ser fram emot 2022:
Få träffa lilla Meja!! (Mias & Thomas bebis). Men också att ha mer naturupplevelser. Sen ser jag även väldigt mycket fram emot att gå på Lindas & Rikards bröllop, Golly & Thomas bröllop, Jelles feta fest m.m!