Direktlänk till inlägg 6 januari 2022

EXKLUSIVT: INIFRÅN NYA MAN UTD-KRISEN DÅ RALF RANGNICK STÅR INFÖR ETT TRASIGT OMKLÄDNINGSRUM OCH ARGA STJÄRNOR

Av Mikael Holmkvist - 6 januari 2022 22:45

EXKLUSIVT: Manchester United åkte i måndags på deras första förlust under interimbossen Ralf Rangnick, detta då Wolves vann på Old Trafford, men problemen bakom scenen växer snabbt i en klubb som står inför ännu en kris

   

Rangnick åkte på sin första förlust som United-boss i måndags.

 

 

 

 

AV: David McDonnell, sportjournalist, Daily Mirror, onsdag 5 januari, 2022

 

 

Ralf Rangnick kämpar för att förena Manchester Uniteds omklädningsrum då han nu står inför sin första kris sedan han tog över.

 

 

Det sägs att klickar har bildats inom Uniteds trupp och interimbossen Rangnick står nu inför flera liknande problem som tvingade fram sparkningen av hans företrädare Ole Gunnar Solskjaer.

 

 

En källa nära truppen påstod att så många som 11 spelare nu vill lämna klubben efter att ha blivit desillusionerade med livet i United.

 

 

Ett ökat antal marginaliserade spelare under Solskjaer lider nu av samma behandling under Rangnick, vilket har lett till splittringar inom Uniteds omklädningsrum.

 

 

Många av spelarna är besvikna på Rangnicks coachning och har inte imponerats av hans taktik.

 

 

Hans position försvagas ytterligare av att hans anställning bara sträcker sig den här säsongen ut.

 

 

Försvararen Luke Shaw erkände att Uniteds spelare inte drog åt samma håll i måndagens 1-0-förlust hemma mot Wolves.

 

 

Källan sa: "Det är inte bra. Atmosfären är riktigt dålig och det ser ut som att det kommer komma stora problem framöver för United."

 

 

Jesse Lingard, Donny van de Beek, Eric Bailly och Dean Henderson återfinns bland de spelarna som har blivit frustrerade på att inte fått någon chans under Rangnick.

 

 

Solskjaer anklagades för att ha "favoriter" och sedan hålla sig till dem, trots Uniteds inte särskilt bra prestationer, och nu står Rangnick inför samma problem med samma grupp av spelare.

 

 

Lingard och Van de Beek har ännu inte startat någon Premier League-match den här säsongen, medan Henderson vill gå ut på lån den här månaden efter att ha fallit ner bakom David de Gea i hackordningen.

 

 

Rangnick vill inte släppa Henderson, men 23-åringen är desperat att få spela regelbundet för att se till så att han blir inkluderad i Englands VM-trupp till Qatar i december.

 

 

Försvararen Eric Bailly, som nu är iväg på Africa Cup of Nations-uppdrag med Elfenbenskusten, är en annan spelare som har blivit desillusionerad av att inte ha fått spela tillräckligt mycket, trots Uniteds dåliga defensiva insatser utan honom.

 

 

Förbittringen hos spelarna som ständigt blivit åsidosatta vid laguttagningarna hotar nu sammanhållningen och harmonin i omklädningsrummet och Shaw hintade om att det finns problem inom gruppen.

 

 

F d United-kaptenen Gary Neville pekade på splittringar inom truppen efter 1-1-matchen mot ligans näst sista lag i tabellen, Newcastle, den 27 december och hintade om problem mellan Cristiano Ronaldo och lagkaptenen Harry Maguire.

 

 

Ronaldo har sett frustrerad ut på sistone, han stack på nytt direkt ner till tunneln efter slutsignalen mot Wolves, och hans irritation mot vissa lagkamrater var tydlig i förlustmatchen.

 

 

Då han skrev till sina 386 miljoner följare på Instagram ville Ronaldo se "en högre inställning och en starkare mentalitet" från United under 2022, men nu har de inlett det nya året på sämsta möjliga sätt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards