Direktlänk till inlägg 6 januari 2022

RALF RANGNICKS MAN UTD-OMKLÄDNINGSRUM NÄRA EN KRIS DÅ CRISTIANO RONALDO ORSAKAR SPÄNNINGAR

Av Mikael Holmkvist - 6 januari 2022 22:42

MANCHESTER UNITEDS omklädningsrum ska ha vuxit ut till flera små klickar där Ralf Rangnick kämpar för att hålla samman truppen

 

 

 

AV: Gideon Brooks, Daily Express, onsdag 5 januari, 2022

 

 

Ralf Rangnick har svår att hålla locket kvar på de växande splittringarna i Manchester Uniteds omklädningsrum. Luke Shaw blev den senaste att hinta om spänningar i lägret då han efter förlusten mot Wolves sa att truppen inte var "tillsammans" och saknade inställning.

 

 

I tillägg till växande spänningar mellan tydligt definierade grupper i förstavalselvan sägs det att så många som åtta spelare aktivt letar efter en väg bort från klubben.

 

 

Shaw var orubblig i sin kritik gällande den rådande attityden och menade att kvalitetsspelare inte tar i tillräckligt mycket och saknar inställning.

 

 

Det följde påståenden av Gary Neville efter krysset mot Newcastle om att klickar har bildats i omklädningsrummet.

 

 

Harry Maguire, Edinson Cavani och Mason Greenwood anser enligt rapporter att den opetbara närvaron av Cristiano Ronaldo är en utmaning emot deras förväntade roller.

 

 

Och det finns frustration från vissa andra gällande inflytandet han har på landslagskamrater och andra portugisisktalande spelare.

 

 

Rangnick erkände när han först kom till klubben att han tyckte att United-truppen var "lite stor" men han vill helst inte plocka bort någon spelare då de fortfarande är med i tre olika tävlingar.

 

 

FA-cupmatchen mot Aston Villa på måndag kommer ge Rangnick chansen att göra spelare sugna på mer speltid glada.

 

 

Dean Henderson, som åter har hamnat på bänken efter att David De Gea på nytt hittat formen, Donny van de Beek, Juan Mata, Marcus Rashford och Jesse Lingard lär samtliga komma att starta.

 

 

Men landslagsmannen för Elfenbenskusten Eric Bailly har åkt till Africa Cup of Nations. Samtidigt förväntas det att både Paul Pogba och Lingard kommer lämna på fria transfers i sommar.

 

 

Missnöjda spelare är inget nytt i fotbollsklubbar men Rangnick verkar ha ärvt de flesta från Ole Gunnar Solskjaer.

 

 

En kritik som framfördes mot norrmannen var att han kom för nära vissa spelare och det såg ut som att de fick en favoriserad behandling på andras bekostnad.

 

 

Rangnick sa följande efter Wolves-matchen: "Vi spelade inte alls bra, varken individuellt eller kollektivt. Vi måste erkänna att de förtjänade att vinna.

 

 

"Vi pressade inte alls. Vi försökte men vi kunde inte komma in i dessa pressituationer. De hade ett övertag på mittfältet och de spelade via deras wing-backs.

 

 

"Vi har bara jobbat två och en halv eller tre veckor efter att vi behövde stänga träningscentret. Vi hade resultaten. Stundtals spelade vi bra men idag måste vi erkänna att de är bättre än oss.

 

 

"Matchen visade att vi fortfarande har mycket jobb att göra. Vi hade för många misstag. Jag vill inte prata om spelares individuella insatser. Det är ett problem för hela laget. Det stämmer inte.

 

 

"Vi måste se varje individuell match. Hittills har vi tagit 10 av 12 poäng. Idag fick vi vår första förlust mot ett bra lag.

 

 

"De gör inte så många mål, idag gjorde de det enda målet. Idag var frågan vilket lag som skulle göra det första målet."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards