Direktlänk till inlägg 19 november 2021

JESSE LINGARD VILL LÄMNA MAN UNITED I JANUARI PÅ LÅN FÖR ATT SEN FLYTTA VIDARE GRATIS NÄSTA SOMMAR. BARCELONA OCH AC MILAN ÄR INTRESSERADE AV DEN FLYTTSUGNA STJÄRNAN SOM VILL FÅ REGELBUNDEN SPELTID INFÖR VM 2022

Av Mikael Holmkvist - 19 november 2021 22:28

• Jesse Lingards Manchester United-kontrakt går ut efter den här säsongen

 

• Lingard har avböjt diskussioner om ett nytt kontrakt då han är missnöjd med de föreslagna villkoren

 

• 28-åringen vill bli utlånad i januaris transferfönster

 

• Barcelona och AC Milan återfinns bland mittfältarens beundrare till nästa sommar

 

• Den engelska mittfältaren är desperat att få spela i Qatar 2022 efter att ha missat EM

   

Jesse Lingard vill lämna Manchester United och hoppas först få gå ut på lån i januari.

 

 

 

 

AV: Chris Wheeler, Daily Mail, torsdag 18 november, 2021



Jesse Lingard vill lämna Manchester United i januari efter att ha övergett kontraktsdiskussionerna med klubben.



Lingard avböjde Uniteds erbjudande i oktober, ett erbjudande som ska ha varit värt mindre än hans nuvarande kontrakt på Old Trafford och 28-åringen har inga planer på att återuppta förhandlingarna.



Lingard skulle föredra att bli utlånad igen i januari - efter att ha haft en framgångsrik lånetid hos West Ham under den andra halvan av förra säsongen - och sedan avsluta sin 22 år långa karriär med United då hans kontrakt går ut i slutet av juni.



Han kommer att kunna lämna som free agent i sommar och kan inleda diskussioner med utländska klubbar f r o m den 1 januari och han har redan attraherat starkt intresse från Barcelona och AC Milan. Det sägs att en representant för Lingards läger ska ha rest till Spanien för diskussioner förra veckan.



United avvisade förfrågningar från sex lag förra sommaren och Lingard blev kvar på Old Trafford efter att ha fått försäkringar om mer speltid av managern Ole Gunnar Solskjaer.



Men han har bara gjort en start - i the Carabao Cup mot West Ham i september - och han har spenderat mer tid på planen för England än han har för United.



Lingards chanser har begränsats av sommarköpen av Cristiano Ronaldo och Jadon Sancho och han sägs vara särskilt upprörd över att Daniel James togs ut före honom under säsongsinledningen, trots att den walesiska yttern var på väg att gå till Leeds United för £30 miljoner (358,9 miljoner kr).



Lingard har gjort två mål på hans fem framträdanden som inhoppare i Premier League den här säsongen och har därmed fortsatt den imponerande formen som gav nio mål och sex assist på 16 ligamatcher för West Ham.



Han gjorde ett stort misstag då United släppte in ett sent mål mot Young Boys i Champions League, men det betalade han tillbaka för då han kom in från bänken och spelade fram till Ronaldos vinstmål i nästa match i Grupp F mot Villarreal.



Men bristen på speltid för United - 154 minuter totalt jämfört med 169 minuter för England - kostade honom en plats i Gareth Southgates trupp till de nyligen spelade VM-kvalmatcherna mot Albanien och San Marino.



Lingard är desperat att få spela i Qatar 2022 efter att ha missat EM och han har kommit fram till att den enda möjligheten till det är att lämna United för att få ordinarie speltid.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards