Din lycka är vår ❤️
Äntligen var då dagen inne för Cornelis att följa med upp till fjälls. Så vi har väntat och längtat efter den här dagen!

Det kändes nästan overkligt att han äntligen satt där i bilen och vi var på väg ❤️

Resan upp gick galant. Bilen var fullpackad som den ska vara en resa som denna. Anton, Jessika, jag och Jörgen, Cornelis samt 3 hundar....fullt som vanligt när familjen Ahlenius ska på äventyr.

Och vilket äventyr det blev för Cornelis! Dagarna fylldes från tidig morgon till sena kvällen med olika upplevelser....så mycket att prova på och alldeles för kort tid att göra det på. 1 1/2 vecka är på tok för lite tid för att hinna njuta av allt som finns att upptäcka. 

Av allt som Cornelis provade på var det inget som han inte omfamnade på en gång och älskade.....underbara unge 🥰

Traktorkörning, åka 4-hjuling, sitta på skoter och åka skottkärra var någonting som han älskade. 



Besök nere i Åern för att hälsa på släkten var också otroligt populärt. Gammelmormor och gammelmorfar, Kent och Helen och Ulla han han också charma rejält,  precis som det ska vara 😍


En liten åktur med gammelmormor han han också med, så himla roligt. 


Midsommarafton firades  med sol, värme, släkt, midsommarstång, knott, mygg, bad och god mat....verkligen en höjdare enligt Cornelis.  Och nya kompisar fick han  också i Bernard och Albin....blir så lycklig i hjärtat över alla fina människor som finns i Cornelis liv ❤️



Vädret visade sig från sin absolut bästa sida och knotten och myggen höll sig lugn ända till midsommarafton, så himla skönt! 
En tur till Vilhelmina och gammelfarmor och gammelfarfar stod också på agendan. Cornelis andra besök där, firades med fika och glass.


Förutom allt detta så bestod dagarna av lek, sova en stund, bus och mycket mycket mer....fullmatade dagar som vi njöt av lika mycket allihopa!

En underbarare start på semestern kunde vi inte ha önskat oss! Nu ser vi fram mot nästa gång, och om vi har tur får vi en kille som gärna följer med oss på nya äventyr här i fjälls. Vi håller tummarna för det! 



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress