2022-10-19 En fantastisk onsdag eftermiddag och kväll...

Idag på förmiddagen blev det ett riktigt tufft styrketräningspass på SATS, precis som det ska vara vara om man vill bygga på den befintliga styrkan och uthålligheten samt även bibehålla det jag byggt upp genom åren. För mig är det alltid tillfredsställande att utmana kroppen och knoppen utifrån dagens dagsform och ibland går det bättre och ibland inte lika bra som jag tänkt. Men det spelar ingen roll egentligen bara jag gör mitt absolut bästa och det nöjer jag mig med.
 
Eftermiddagens långis på 11,82 km i soligt vackert väder blev en runda i Igelbäckens Naturreservat och de gula löven glittrar som guld och det är så vackert! Dagens temperatur har legat på +3-11C.
 
Kista Science Tower i bländande sen eftermiddagssol...
Vårt vackra Kista Torn i sen eftermiddagssol
Skymning och solens nedgång vid Järvafältet
 
Solen har gått ner och kvällen har börjat, vy från våra fönster på 35:an i Kista Torn..
 
Kvällsmålet blev hämtmat från Pongs på Foodcourten i Kista Galleria då vi inte hade lust att laga egen kvällsmat idag. Lyxigt att då fixa det via vår Foodcourt istället när latmasken gör sig påmind😋
 
Stort TACK för allt det goda i livet som vi har glädjen att få uppleva samt är tacksamma för och till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig onsdagskväll!
 

Kommentera här: