2022-11-04 Barnbarnens dag på Spårvägsmuseet, så mysigt!

Idag ville vi rå om barnbarnen hela dagen och beslöt att ta barnbarnen Adam, 8  år, och David. 3 år, till Spårvägsmuseet som vi vet att de gillar skarpt sedan vi var där sist för några månader sedan. 
 
Vi började med buss 61 från Moa Martinssons torg på Kungsholmen till Fridhemsplan med byte till tunnelbana till T-centralen och därefter buss 75 till hållplats Drevergatangatan där museet ligger. Vi var där strax efter kl. 11, fikade på medhavt samt annat från cafeterian och åkte därifrån med buss vid kl. 15 tiden. Innan vi åkte hem till Kungsholmen stannade vi till vid Hötorget för en sväng och sedan T-banan till Stadshagen och hem till Linda och Daniel. Innan vi lämnade dem alla blev det lite läsning samt schackspel och lek. Så mysigt att få så mycket härlig tid med dem alla!
 
Adam
David
I väntan på buss 61 till Fridhemsplan
Adam
David och morfar Rulle
 
 
Adam och David i väntan på det lilla tunnelbanetåget...
De fick åka med tåget 2 gånger då de gillar det skarpt...
En gammal spårvagn
 
Stort TACK för en mysig tillvaro i massor med härliga timmar med våra älskade barnbarn och det är bäst att njuta varje sekund vi får med dem då tiden går alldeles för snabbt för att vänta. Till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig fredag samt helg!  
 
 

Kommentera här: