Rapportskrivande

Jag jobbar ju som Föreningsstödjare för Svenska Parsportförbundet en viss procent. Har gjort det sedan april månad ungefär. Nu är vårt arbete typ klart inom ramen för återstartsstöd så det ska skrivas en rapport om arbetet och utfallet. 
 
Nu var det så att en av oss fyra fick uppdraget att skapa underlag för rapporten eller utkast liksom. Den personen gick också upp i tid vilket var ett krav för att hinna med allt. Vi fick ett utkast i onsdags efter lunch med önskemål om kommentarer mm. Jag hann ögna igenom lite snabbt innan annat jobb pockade på uppmärksamhet och så satt jag en stund på kvällen. Men inte hann jag så långt då jag bara nästan fick panik över den i mina ögon icke befintliga strukturen som jag önskar en rapport ska ha. Men men tänkte att det finns tid att göra det en annan dag. Ha tji fick jag. Vi hade möte på torsdag mellan 9-12. Där var jag också på Ögonmottagningen kl 8 och blev klar typ precis vid 9 så stress cyklade hem med teams mötet i lurarna under tiden. Aja sidospår men i slutet på mötet så skulle vi på en timme gå igenom rapporten och kändes som de trodde vi skulle bli klara med den där och då. Icket. Så mkt grejer jag fick bara så där panik i allt. Jag fick äran att göra en slutsats som jag stressade ihop då jag hade lovat att ställa upp som dörrvakt och släppa in hantverkare åt en på Mariehem så från att kunnat haft iaf 2,5 timme att greja så minskades det med knappt en timme. Men fick ner det iaf. Sen satt jag på kvällen och höll på. Så mkt text som i mina ögon låg på fel ställe. Det säger ju inte att jag har rätt men när deadline var så kollade jag sen i lördags och söndags så hade det fortfarande inte ändrats någonting så tog kontakt med hon som skulle sitta på söndagen, ja igår och kollade om hon fått nåt nytt utkast som kanske inte syntes online. Men inte så jag grejade på. Det här är ju hemskt egentligen men jag skrev om bakgrunden, metoden och en del i resultatet. Sen fick hon panik på kvällen när hon skulle gå igenom det så fick vår projektledare och hon tillsammans fixa med det idag. Det jag såg, var bara inne och kollade lite grann men mkt av det jag tyckte accepterades inte. Så blir spännande att se hur mkt onödig tid jag la på det här 😅 hade tyckt det var bättre om vi fått mer tid på oss. Bara framstressat saker och ting nu på slutet tycker jag och det blir som inte bra. 
Rapporten här också ska ju vi alla fyra stå bakom och då vill iaf jag att den ska vara någorlunda ok från min synvinkel. 
Aja får se vart den leder helt enkelt. 
Jag fick då göra några timmar som jag slipper göra den här veckan så en får tänka lite positivt trots allt 😁

Kommentera här: