Onsdag mitt i veckan

Idag blev det fokus Aqua på mina tränaruppdrag. Kl 8 IKSU, Kl 9.15 Hjärtlung och Kl 13 vick på Hjärtlung. Blev lite spontant inhopp kl 13 då M skrev vid 7 i morse och undrade om jag kunde köra. Jag hade som redan planerat upp dagen men klart jag ställer upp när tid ändå finns. 


Hade från början bestämt att jag ville simma för att sträcka ut kroppen och kanske få bort lite stelhet runt bröstkorgen och nacken. Så lagom sliten efter de två första passen klev jag själv ner i vattnet 😁 Stoppa i mig en proteinbar bara för att inte hungra ihjäl 😉 Värmde upp med bröstsim och sen traggla crawl. Måste bara få säga att trots att det är en evighet sen jag simmade sist så kändes crawlet inte sämre än sist. Till och med upplevde jag att innan jag blev trött så fanns det ändå en tillstymmelse till att höften var mindre nedsjunken än vanligt så otroligt roligt. Sen blir jag ju nästan lika andfådd som när jag kört rusher med S på lördagarna 😂 A kanske inte helt men på 25m måste jag stanna och andas ikapp på nåt sätt. Så där skulle jag ju behöva bli bättre. Vet inte om det är otryggheten att vara under vattnet som är orsaken eller vad det är. 
Jag känner att bröstkorgen är som låst på nåt sätt. Så körde lite benspark på rygg med armarna ovanför huvudet för att försöka som en bieffekt öppna upp lite grann. Hjälpte lite iaf för på stretchen på lunchpasset så fick jag lättare fram bröstet på triceps än på fm. Plus efter en längd så stannade jag, vickade på huvudet och nackkotorna knakade riktigt ordentligt. Guu så skönt! Kan "knäcka" lite själv ibland när man vickar på huvudet men här var det rejält som släppte. Så tacksamt!

Ja men jag malde då på i 30min ca så inte så länge men det var inte tanken heller utan 30min var målet och det blev bra. Tekniken fallerar när jag blir för trött och då är det bara dumt att köra och få in fel rörelsemönster pga det.
Sen var det bara att cykla hem och äta lite snabbt innan jag 40min senare skulle tillbaka till brottsplatsen igen 😉 

Gänget kl 13 är så härliga! Faktiskt några nya med, jätteskoj! Är så skoj när man får reaktionen att å vad kul att du är här! Istället för jaha var är XX? De här kan man också få respons från i vattnet om man frågar eller några ler och ja det är så mkt roligare då. De nya som jag inte träffat de sa positiva saker och hoppades jag kunde komma tillbaka nån mer gång om M var sjuk. Nästan alla hängde i bubbelpoolen sen så stannade och pratade lite mer. Och efter lite allmänt så kom vi fram till att de tyckte jag skulle ta över passet om M inte skulle vara kvar i vår. Känns som ett godkänt betyg 🤗🌟A nä så jag planerar för att göra det. Det kändes som aldrig jobbigt att instruera även om kroppen visst var lite seg innan. Det gör så mkt, kontakten med deltagarna. 
Lämnade gänget med ett stort leende på läpparna och sa på återseende

En fin onsdag på många sätt. Även vädret var njutbart 🌞🌤

Kommentera här: