Höstpromenad

Igår hade jag ofrivilligt en helt ledig dag. Skulle haft en massagekund på fm som avbokade i sista stund. Så det är ibland men aja, då fick jag använda tiden till nåt annat. Det regnade en del på fm men sen vart det uppehåll. Kunde inte bara sitta inne utan tog mig en promenad runt Nydalasjön. 

Absolut i förhoppning att få se några fina färger på trädens blad men nja.. jag var lite sent ute så att säga. Många blad är redan fallna och jag hade velat fota typ röda och orange men det blev bara lite gula och så är det ju mkt barrskog runt skön så de är ju fortfarande gröna. Så det blev det fail på men det var ändå skön luft och ljuvligt att traska runt utan ett bestämt mål i sikte. ja jag skulle runt skön och hem men inte att väl framme skulle jag göra nåt. 

Ska inte sticka under stolen med och säga att jag bara njöt hela tiden. Lite stressande känslor kom upp också men säg 60% kunde jag bara gå och njuta. 
Lyssnade på lite utbildningspoddar  och de distraherade mig lite också på ett positivt sätt. 
Kom som hem och då började molnen luckra upp sig lite grann. Så lite snöpligt men det blev då mörkt en timme senare så hade ändå inte blivit så mkt bättre om jag väntat. 
Nu idag så strålar solen fantastiskt. Får inte till nån promenad idag utan fick njuta lite extra på vägen hem från IKSU istället. 

Kommentera här: