Annorlunda tisdag

Det blev inte som jag tänkt mig gårdagen men det blev ju bra ändå. Fick veta på måndag kväll att jag skulle vara själv på parasport träningarna. Det spelar som ingen roll, det funkar liksom. Men det som behövde justeras i planeringen var transporten dit och hem. En är ju otroligt priviligierad att få skjuts i princip jämt så lite drygt att behöva cykla men en ska inte klaga. Det går ju ändå bra när det är barmark. Men lite längre tid tar det ju det går inte att komma ifrån. 
Ett par av deltagarna på showdown/fysen skulle vara borta och funderade ett slag på om de övriga tänkt komma eller inte. Vad spelar det för roll? Jo jag hade nämligen sett att det låg ute ett BP vick kl 16.15 så om ingen skulle komma på träningen kunde jag kört det och hjälpt till för en gång skull. Så efter lite skrivande fram och tillbaka så landade tillslut i att de övriga inte kunde eller inte ville komma så då kopplade jag in "plan B" istället. 

Tisdagen rullar på med massagekund kl 8. Lite onödigt tidigt men hade ju missat att jag inte skulle ha aqua passet kl 10 förrän i november 🙈Aja fick komma ur sängen i tid och använda dagen istället 😉 Sen hade jag ju mitt lunch BP 45min kl 11.15. Jag blev helt chockad av hur många som var där 31 pers!🤩😯 Asbra för ett lunchpass verkligen! Det är 60 platser totalt om ni vill ha en referens. Saknade ett par deltagare som brukar vara där så lite tråkigt men kan ju ha inträffat nåt på jobben så de ej hann hit. Men ett härligt gäng och några helt nya så hoppas jag inte skrämde i väg de. Försökte vara lite extra övertydlig i vissa moment som är tekniskt utmanande. A nä go stämning verkligen! 😀
Kände mig nöjd med min egen insats också. 

Fick en fråga på sms om jag hade några massagetider imorn alltså som idag onsdag. Skrev förslag och så bokades kl 15 in. Perfekt liksom. Så när jag kört igång Aktiv Assistans deras gruppträning så får jag ett sms från kunden. "jag är här nu, vet inte om du hörde mig knacka". What?! 😱😱Det är ju tur ibland ändå att jag har notiser på klockan, annars hade jag ju inte sett det där. Å paniken alltså! Så fick ju lite snabbt svara på det där under träningen gick ju inte att vänta. Så jag bara men var det inte imorn? Det visade sig sen att det hade blivit ett missförstånd som inte jag var orsak till, puh! Aningens stressad där ett tag. 

Laddade om för ett nytt Bodypump där sen när Aktiv Assistans träning var klar. Kollade igenom bokningslistan och såg att två av de som jag saknade på lunchen var bokade. Så kul! Hann o prata lite grann och med K så skämtade hon först att jag inte blev av med henne. och jag sa sen att jag tänkte det att hon ville slippa mig på lunchen men sen får hon dras med mig ändå på det här passet. A det är skoj att kunna skämta lite grann😁😄
Även M kom på passet😍Extra glad då det är sällan vi springer på varandra nu förtiden. Lite nervös blir jag ju men försökte behålla lugnet. Hon blev imponerad av att jag slutade i god tid. "Det går alltså att hålla tiden på passet?" Vi är ju lite olika där kanske 😉 😅

Om deltagarna hade spridit ut sig så där jättebra på lunchen så stod alla på det här passet som ett U. Tryckt längs med väggarna och botten på U:et längst bak så jättetomt i mitten och fram. Kändes väldigt skumt men a lite komiskt också. 
Nä men det kändes bra och kul. Visst att kroppen var lite påverkad av lunchpasset men flera låtar är ju annorlunda så tränade ändå liksom lite andra muskelgrupper. Eller på ett annat sätt iaf. Men det var jobbigt, asså rygglåten massa frivändningar och squatpress. Holy Moly! Oj det var ännu jobbigare den här rundan än lunchen 😅

Yes men bara byta om till torra kläder och cykla ner till Dragonskolan. Start med elinnebadny där kl18. Kommer in typ kvart tio i. Korridoren är halvmörk, salen är nedsläkt och väggen i mitten är nere. Väldigt ödslig känsla. Men upp med väggen, det tar ju sin lilla tid. Tänkte det att i bästa fall blir de tre. Jag lullade på lite grann, tänkte inte ta ut sargen förrän jag visste antalet. L kom. Sen dröjde det ett bra tag. Nästan att vi gav upp men så kom A också strax efter 18 så då körde vi. Jag hade nästan hoppats på att vi skulle skita i det men sen när vi väl kom igång så var det skoj. Dock otur för A som fick två stolar där det troligen är nåt fel på motorerna, eller hjärnan bakom dessa. Så vi styrde en del med det. Men tror ändå de fick ut vettiga saker av det vi gjorde. En får improvisera lite mer som tränare när det är få. 

Jaha, på med reflexerna och lyset och vända skutan hemåt. Jag var lite extra pepp på hemvägen för hade fått nys om att de öppnat upp cykelvägen som jag sen jag flyttade hit använt för att ta mig till Dragonskolan. Men sen de byggde Hjältarnas Hus och sen Psykiatrihuset så har det vart avstängt. Men nu ar den äntligen öppnat. Så blev premiär den vägen. Sjukt najs att slippa köra över bilvägar och riskera att stanna/tappa fart. Det kändes som att den var orörd på nåt sätt cykelvägen. Samma kurvor och sträckning. Nä men riktigt bra! Tror även det är några meter närmare än när man måste köra ovanför sjukhuset och mer runt. 

Klockan slutade på 242% uppnått av dagens aktivitetsmål och känns ju som helt ok aktivitet ändå

Sen blev det slapp i soffan nån timme innan läggdags ☺

Kommentera här: