Admin jobb

Kört lite bokföring och sen suttit en del vid datorn i helgen för att få fram info med behov av funktionärer på Sverige Serien i december. Är ju en bit dit men bra om man får koll på sånt så man inte står där sen och bara undrar vad som hände. Nu har jag iaf skickat iväg infon till de jag tänkt så får man hoppas på det bästa. 

Sen ska vi ha en prova på 5-a-side igen. Nu har vi bollar och det kommer en leverans från Handi LIfe i veckan om allt går som det ska. Så då har vi även mer bindlar till de som vill köra med det. Så där har en inbjudan skrivits ihop oh så skickade jag ut den idag efter feedback från några i styrelsen. Tror jag tänkt på de mest uppenbara men måste klura imorn om det är någon fler organisation, person eller liknande som ska ha den. 

Hade även en intro tränarutbildning med Mark i fredags och känns som att han är på en helt annan nivå än jag på det här. Blir bara så stressad av allt så avancerat med saker och ting. A får bara jobba med att inte ta på mig för mkt och förstora upp saker. Ska bli kul iaf att dra igång lite smått med det här 😊

Kommentera här: