Lördag

Idag blev det egen träning på schemat innan mitt egna pass. Core med M och sen BP också med M. Vi är som sagt raka motsatserna som personligheter men det är ändå lite extra skoj att träna för henne på nåt sätt. När jag kan passet så blir det lättare att ta ut sig även om hon missar koreografin emellanåt 😉 Blir lite mer klurigt när jag inte kan korren och inte hon heller men blev som ett bra och kul BP pass med mkt go i låtarna. Går inte att komma ifrån att de äldre BP låtarna i mångt och mkt är bättre än de senare. Så power i ben, rygg, biceps och axlar. Oj vad man tar i då! Hann inte prata nåt direkt efter men lämnade salen med en positiv känsla i kroppen. 
Sen blev det ett härligt gäng på Parasport Cirkeln. Tror det var rekord på antal deltagare. Jätteskoj! Extra skoj också att en iksu medlem kom. Jag hoppas verkligen hon kände sig välkommen. 
Lite klurigt med några övningar där det behövdes extra händer men det löste sig med lite pusslande trots att vi var många och bara jag som ledare. 
Det flöt ändå på så pass bra att vi hann med alla 5 stationerna som jag tänkt (4 övningar/station). Det är första gången det händer tror jag. Nä men riktigt kul!

Så fick lämna den salen också med ett leende men nu som instruktör istället för deltagare 😊

Kommentera här: