Besök

Hade finbesök av mamma onsdag till lördag. Så mysigt! Så glad att hon ville ta sig tid att komma hit även om det bara blev för ett par dagar ❤️

Vi hade kanske kunnat önska bättre väder men vi gjorde det bästa av det hela. Hämtade henne på flyget i regn. Eller hämta och hämta, jag erbjöd promenad sällskap 😉 Så i regnkläder traskade vi hemåt. 

Jag fick massor av god mat tillagad. Rena lyxen! Plus fantastiskt trevligt sällskap till maten. Det är en inte bortskämd med. Eller jag får väl skylla mig själv som inte bjuder hit folk. 

Vad har vi gjort då? 


Fått hjälp att rensa bort halvdöda växter så nu kan jag äta på bordet lite mer normalt. Sen satte vi dit växtlampa i kökslampan så nu får de växterna bra ljus med så håller jag tummarna att de vill frodas lite bättre över vintern. Alla risk växter fick sig också en bladrensning och såpdusch. 

Vi cyklade till Ersboda och handlade lite grejer på Biltema till goalballen plus att jag passade på att inhandla kopieringspapper till firman när jag ändå var där. Vi var lite tidiga till XXL så då gick vi in på Jula. Bra för att slippa stå ute och vänta. Hittar lampor till bra pris. Sen råkar vi se cyklarna. Kollar lite grann och sen längst in står en otrolig skapelse! En mountainbike liknande grön och grå cykel. Å den var verkligen bara wow! När jag sen ser priset så är det verkligen överkomligt. Jag har nästan cyklat slut på den vintercykeln jag haft sedan 2008 så funderade redan förra året på en ny men sköt på det. Mamma tyckte ju också att den var fin så hon var ju pepp och sa att " ja du fyller ju år om några månader" Att det fanns möjlighet till lite bidrag. Oj oj svårt beslut. Men vi pratade lite med en av personalen där och så gick vi vidare till XXL. Där pratade vi med en kunnig cykel människa där jag fick lite mer att fundera på när det handlar om just vintercykling. Saker som man bara "jaha, är det så". Korkad kände man sig ju men han var verkligen tillmötesgående och ställde motfrågor och kunde ge en förklaring till hur han såg på det hela. Inte alls säljig utan mer bara gav info. Jättebra! Svårt dock att fatta ett beslut då men senare på kvällen sen så när jag räknat lite på tillval och kostnader och sådär så kände jag ändå att nä vad sjutton, nu slår vi till! Läskigt men samtidigt så roligt och spännande!

Liten teaser på den. Blir att hämta nästa vecka

Hade presentkort på Stadium som var på tiden att användas. Fick bli två par vattentäta skor. Superbra! Nu kanske jag faktiskt gör mig av med de som är helt uppfläkta i hälkappan och som inte längre är vattentäta 😅
Träffade dessutom A där. Så roligt! 🤩

Tur jag hade vandringsryggsäcken med mig. Fick precis ner skokartongerna tillsammans med pappren och goalball tejpen. Fanns till och med lite plats för osten och chokladkakorna som skulle inhandlas på Ica på vägen hem 

På em blev det Aktiv Assistans. 

Sen BC. Vi var i Paris den här gången då Atens golv polerades. Kul att vara där det gick som ganska bra tycker jag. Roligt att det var ganska många deltagare också. 


Tacopaj på kvällen 😋

På fredagen så ringde jag till Jula för att göra köpet men då visade det sig att det inte gick så vi fick trampa iväg dit en extra gång för att göra köpet. Jag var inte så pepp men mamma är ju som hon är alltid positiv och det här löser vi. Det var ganska bra ändå att vi for iväg, då slapp jag sitta o bygga upp nervositeten inför lunch pumpen jag skulle vicka på 😳🤗

På BP sen var det mkt folk. Jätteskoj! Pratade lite med både K, I och M. M och I kommer ofta på tisdagarna också plus fredagarna. De sa det att "titta vad många som vill träna med dig. Så här många brukar vi aldrig vara på fredagarna annars." Nja jag trodde mer det var för att det var höstlov men fint att de tänkte så. 
Precis innan rygglåten knatade en person förbi scenen och jag bara vem kommer där? Då är det instruktör M som lyckats slita sig från jobbet bara för att komma hit. Dock lite sent men ändå 😊
Det var kul att köra! Fick några ord med henne efter passet och introducerade henne för mamma lite och så pratade de fina saker om mig där jag allmänt bara kände mig obekväm men det värmer ju ❤ även att jag har svårt att tänka att det de säger stämmer. 

Sen lunchade vi på Hansson & Hammar. Gott! Hade ju som tänkt bjuda mamma men det blev det inget av. Så extra tack! 

Vi avslutade fredagen med Core på em. Planen var ju att titta på Höstljus men vi var så slut och färdiga att vi bestämde oss för att bara fara hem och chilla. 

Pizza satt fint där sen 👌😋

Jättefint att fått ha henne här! Stort stort tack! Det har vart magiskt på många sätt! 💜💙💚💛


Kommentera här: