Jag vill kramas đŸ€—

DĂ„ var den hĂ€r torsdagen nĂ€stan slut. Jag hade planerat att gĂ„ i pjyamas hela dagen, Ă€ta gott och glo pĂ„ film. Inte gĂ„ utanför dörren. Det slutade med att jag Ă„kte hem till min bror som precis flyttat in i sin lĂ€genhet och stĂ€da och fixa dĂ€r. Men det blev sĂ„ mycket skratt. Älskar att skratta. Vem gör iof inte det. 

Men efter att jag kom hem, ja dĂ„ blev det mysklĂ€der och feelgood filmer. 

Nu till en annan sak. Jag vill kramas, sĂ„ in i helsike. Jag vill hitta rĂ€tt famn, bara krypa ner i den famnen och kramas hur mycket som helst. Jag saknar verkligen kĂ€rlek. Jag Ă€r inte den tjejen som kramas med vem som helst, utan jag saknar den dĂ€r rĂ€tta famnen. Livet ut. Som man bara bygger en starkare och starkare connection med och dom kramarna man saknar nĂ€r man inte har trĂ€ffat personen pĂ„ en hel dag. RĂ€tt kram Ă€r bland det absolut bĂ€sta som finns. Och jag saknar det. SĂ„ mycket. TĂ€nk att gosa bredvid en mĂ€nniska man Ă€lskar en hel söndag och kolla pĂ„ film, kĂ€nna hjĂ€rtslagen och bara bli omhĂ„llen, fĂ„ vara lilla sked. Att en annan mĂ€nniska lĂ€ngtar och tĂ€nker pĂ„ just mina kramar. Jag Ă€r inte den som söker en kram för en kvĂ€ll. Utan för mig gĂ„r kĂ€rlek och nĂ€rhet hand i hand. 

Och herregud vad svĂ„rt det ska vara. Det finns ju hur mĂ„nga mĂ€nniskor som helst pĂ„ denna jord. Och vad Ă€r det som gör att man dras till vissa, och inte alla? Kemi? 

Och nĂ€r ska den som kanske letar efter just mig hitta mig? NĂ€r ska vi kramas? NĂ€r? NĂ€r ska vĂ„ra vĂ€gar korsas? Hur ska vi hitta varandra och krama varandra livet ut? 

Jag lĂ€ngtar efter den dĂ€r kramen. 


AllmÀnt | | Kommentera |
Upp