Bort med det oranga, in med det röda

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej

Så himla skönt med höstlov, ingen väckarklocka och sällskap hemma av mina små om dagarna. I dag fick de hänga med till Marieberg så Sebbe fick klippa sig och sen gick de och fikade medan jag fixade naglarna. För nu är det slut på Halloween (plockade undan det lilla pyntet vi hade i morse) och dags för JUL. Så det blev knallröda naglar 🙂

Försökt hinna i kapp på Bachelor de senaste dagarna, det har stått på som sällskap så fort jag hunnit.

I dag såg jag nyss ett avsnitt på löpbandet på gymmet och nu sitter jag nyduschad med de sista 10 minuterna av ”Tjejerna avslöjar allt” på mobilen bredvid datorn och om 15 minuter ska jag vara på tjejkväll med grannfruarna och se veckans första två avsnitt. Hehe.

Kikar in med ett parfymtips. Jag brukar byta parfym vid säsong/högtid/årstid/resa, tycke rom att förknippa olika perioder roch platser med parfymer. Luslöst topplistor och recensioner och DENNA har ju fått enastående omdömen och verkar lyxig och poppis så den fick det bli. Och luktade den gott då? Men jaaaa!!! Älskade den vid första ögonblicket.

Perfekt julklappstips, till er själva eller nån annan. Lägg det på minnet! HÄR finns den. (Läs recensionerna!)

Och doftljus, min (och min dotters) stora last! DENNA som heter Christmas Eve Cocoa är ljuvlig!! Fler härliga juldofter hittar ni HÄR!

Och där var avsnittet slut och jag ska vara borta om 3 min, tur det är i huset bredvid 🙂

Ha en fin kväll! I morn blir det massa smarriga recept här inne.

KRAM