Boo-hoo

Innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej hej

HALLOWEEN i dag minsann. Känns som det är lite svalt intresse fortfarande kring detta i Sverige? Om det inte sammanfaller med en helg kanske, så här en måndag är det ju inte riktigt samma sak. Men Sebbe och jag har precis varit och köpt godis ifall små spöken ringer på i kväll (men det har kommit både spöke och monster både lördag och söndag redan, det här med att enas om vilken dag man firar verkar också gå sådär här i Sverige). Tjejerna ska på spökvandring och Sebbe velar fortfarande om han ska gå en bus eller godis-runda.

Själv stannar jag i soffan invirad i morgonrock framför brasan, lite extra god middag för att vara måndag (bla smördegsinbakad fläskfilé och sirapsbakade småpotatisar) och en lagom läskig skräckfilm om jag kan övertala Micke 😉

Morgonrock är mitt favoritplagg, virar ofta in mig i en över kläderna när jag är frusen och sover med en i princip varje natt. Så det går åt några stycken. Senast ut DENNA rutiga som är så där superdupermjuk och len som jag älskar. Och eftersom jag är så frusen älskar jag riktigt långa och långärmade nattlinnen så här års, hittade DETTA som blev perfekt. Jätteskönt att sova i.

Tofflor har jag också ett par här och var i huset. Dessa finns HÄR. (Hur smaskiga är inte de rosa/röd-randiga??)

Lite blandat smått och gott. Fina underkläder HÄR och HÄR. Sen är jag ju alltid på jakt efter snygga svarta byxor och DESSA var så bra så jag köpte ett extra par. Det är bra betyg.

Sen ska ni få tips på två riktigt fina blusar/toppar. Först ut DENNA svarta, den är liksom i lite blankare stretchigt tyg med fint fall, så användbar och skön!

Och sen DENNA suuupertjusiga fina silvergrå blus med pärlemoknappar. Hur fin?

Det var lite inspo från mig.

KRAM på er! Och tack för alla gulliga rader ni lämnar efter er <3