Världens bästa ögonkräm

Innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

Hej hej 

Sitter i bilen påväg mot Eskilstuna och lite lagom läskigt Halloweenmys i det inteallssärskiltmysiga gråa vädret.

Grått grått grått.

Måste bara tipsa er om en ö g o n k r ä m ! Jag har sååå svårt att hitta en ögonkräm jag tål, är himla känslig kring ögonen, blir ofta allergisk mot något och irriterad/utslag/svullen kring ögonen, av både mat och annat. Inte minst är jag känslig mot krämer och produkter kring ögonen, ögonkrämer brukar svida och bränna som eld och resultera i utslag och klåda och svullna ögon så jag går faktiskt oftast (eller snarare alltid) utan och blir torr och trist. Men nu ni. Nuuuu har jag hittat DENNA! Sett så många tipsa om den men tänkte väl att det skulle bli som alla andra jag köpt genom åren men NEJ, denna tål jag och den är såå skön och gör huden så mjuk och len. Mitt bästa köp på år och dar!!

HÄR hittar ni den och kan läsa om allt gott den ska göra dessutom (som tex stärka fransarna!) men ärligt är jag så nöjd med att den bara är så skön så jag har knappt koll på resten 😉 (Just nu på bra pris och en gåva också.)

Sugen på att se nån klassisk Halloween-skräckis i kväll, ser typ aldrig skräckfilm?! Har ni några bra tips? Olivia var och såg nya Feed på bio i går, den var bra! Vi andra var hemma hos fam Hedenborgs på middag och fick så god mat. Mysig kväll!

Beställde detta vin som gåbortpresent, känner ni igen mönstret? SÅ fin tyckte jag, hoppas god också 🙂

Kollade just upp från datorn och möttes av KLARBLÅ himmel och sol, inte ett moln i sikte längre? Blir nog en mysig eftermiddag ändå.

KRAM