Tips och rabattkod!

Reklam för Apotek Hjärtat

Heeeej

Kikar in med en rabattkod åt er och lite tips på produkter jag gillar. Dessutom är det ju rosa månad nu och Apotek Hjärtat är huvudsponsor till Cancerfondens rosa bandet-kampanj så jag slår ett extra slag för årets rosa band och armband (HÄR).

Några favoriter jag vill tipsa om. En bra BUS! Jag gillar en solkysst hy året om och har några BUS-favoriter (så mycket hälsosammare än att pressa i solen). Bla DENNA mousse (jag har medium dark) och DENNA spray. Ger fin gyllenbrun färg direkt och luktar gott.

Beställde årets första adventskalender. Låter så himla härlig, spana in den HÄR. Den ska jag och Olivia dela på <3

Och ett tips på något litet som underlättar varje dag eller snarare natt för mig. Sover nämligen allltid med öronproppar och just DESSA är de som funkar bäst i mina öron så de har jag ständigt ett lager av hemma. Och alltid med mig i väskan om jag reser bort. Vaknar så lätt av minsta ljud – en snarkande make, barn som låter, bilar som åker förbi, morgonpigga grannar ute på gatan, oväder, fåglar ja men allt. Med dessa i öronen hör jag inte ett pip, sover såååå bra sen jag började med dessa. Ni kan tacka mig sen 🙂

HÄR kan ni spana in hela sortimentet hos Apotek Hjärtat, och glöm inte koden MAT20! (gäller t.o.m 30/10 och köp över 400 kr)

KRAM