Skin Goal!

Reklam för Skincity skincare

Hej hej

Här kommer ett tips till er som är intresserade av hudvård. Så här års blir jag alltid så torr och trist i hyn men har lärt mig att det hjälper ju faktiskt att ta hand om huden lite extra och ge den det den behöver och nu behöver min hy återfuktar på djupet. Vill ni få skräddarsydda tips till just er hy och det ni behöver så kan ni få det HÄR hos Skincity.

Jag har testat Skincity skincares Retinoate Repair Sleeping Mask som är en djupverkande nattbehandling med nya generationens A-vitamin hydroxypinacolone Retinoate.

Den förnyar, reparerar och jämnar ut hudtexturen och hudtonen och passar speciellt en mogen hud med pigmenteringar. HÄR hittar ni denna (kolla alla fina recensioner!).

Passar även en hud med tendens till finnar då den hjälper till att lösa upp tilltäpptheter och exfolierar bort gamla hudceller skonsamt. Den skyddar även med antioxidanter och stärker hudbarriären, samtidigt som kamomill lugnar.

Applicera ett rikligt lager på väl rengjord hud och låt verka över natten. Använd produkten som en kurbehandling när huden känns trött och saknar lyster, antingen varje kväll under 2-3 veckor eller varannan till var tredje dag under cirka 6-8 veckor.

Återfuktad och mjuk. Underbar mask! Använt denna i snart 2 veckor, rekommenderas varmt. A och O med återfuktat ansikte om man vill sminka sig också, ser så mycket fräschare och slätare ut.

(Tips. Funkar inte bara i ansiktet utan även för att intensivbehandla hals, dekolletage eller handryggar för att förebygga och minimera ålderstecken.)

HÄR hittar ni krämen. Ett tips till andra höst-torrisar där ute!

KRAM