Fisktacos med fiskpinnar

Innehåller reklam genom annonslänk för Ellos

Hej hej

Kvällens middag blev detta, fisktacos på fiskpinnar (gjorde vanlig tacofärs också).  Enkelt och sååå gott. Har ni testat detta?

Tillaga fiskpinnarna i airfryer, ugn eller stekpanna och servera med små mjuka tortillabröd, strimlad rödkål, sallad, mango, avokado, picklad rödlök, smulad fetaost och en god chilisås . Och koriander. Massor med koriander. MUUUUMS!!

Chilisås 
1 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
1/2 lime, pressad
1/2 vitlök, pressad
1/2 dl chilisås

Rör samman och ställ svalt till servering.

Picklad rödlök
2 rödlökar
1 dl socker
1/2 dl ättika (12%)
1 dl vatten

Koka upp socker, ättika och vatten i en kastrull. Skiva rödlöken fint och lägg i en burk. Häll över den varma lagen och ställ kallt. Skaka om då och då. Förvaras i kylen.

Resten av kvällen blir till att spendera framför Robinson och en brasa. Sååå frusen i dag, vaknade till 0 tradigt i morse och gick en morgonpromenad bland frostiga höstlöv. Brrr. Men fint var det och solen sken så jag klagar inte, jag bara fryser 😉

Men jag råkar ha köpt världens mysigaste mysplagg som precis kom, ska hoppa i DENNA pronto. Kanske även sova i den 🙂

KRAM