Serietips att pigga upp hösten med

Innehåller reklam genom annonslänkar för MQ och Ellos

Hej hej! 

Hoppas ni vaknat på bästa humör. Lite motigt så här i hösttider tycker jag allt, det är mörkt och kaaaallt. Känns som man går lite på autopilot och väntar på roligare tider. Och det är ju trist. Något ytligt kul som piggar upp just nu är alla härliga serier, ett stort plus med hösten. Nån mer som ser Bachelor? OMG säger jag bara om veckans avsnitt, ska inte avslöja mer 🙂 Har dock bara sett de två första denna v så jag tänkte ta resten som sällskap vid datorn i dag. (På tisdagar ser vi i hop med grannfruarna i området över lite tilltugg och vin, mysigt i höstmörkret).

Blus HÄR och matchande byxa HÄR. Kallt här hemma så det åker oftast på en kofta, DENNA är så mjuk och gosig och inte ett dugg stickig.

Vill ni ha fler serietips så ser jag Dynasty så fort jag får chansen, älskar skådespelarna, kläderna, frisyrerna, allt! Olivia och jag ser This Is Us tillsammans, och det är den fiiiinaste serien ever.

Gråter så mycket till vissa avsnitt så vi knappt kan andas. Men den är SÅ bra. Hela familjen ser Robinson och Gränslandet tillsammans, kvällens höjdpunkt efter middagen. Micke och jag har precis börjat på Snabba Cash. Inte riktigt fastnat än men den är bra sägs det? Innan det såg vi precis klart Gåsmamman, superbra.

Dela gärna med er vad ni ser för något!

KRAM