Pinchos & pynt

Hej hej

Tiden sprang i från mig i fredags, satt med jobb och tekniskt strul tills jag nästan slitit av mig håret. Avskyr när det strular, då om nånsin saknar jag kollegor och it-support 🙂 Men tillslut löste sig det mesta och vi kom i väg med andan i halsen till Pinchos jag och barnen.

Fick bara tag i en supertidig tid kl 16:15, kan vara tidernas tidigaste fredagsmiddag för oss. Men kvällen var ju himla lång sen, lyxigt. Vi gick och köpte godis på Hemmakväll och sen kilade vi upp till mamma pappa och Bailey och spelade lite couronne innan vi åkte hem och var ändå hemma vid 20. Olivia och jag bäddade ner oss framför TVn och plöjde This is us till midnatt (världens fiiiiiinaste serie, herregud vad bra den är!!

Vi gråter och skrattar om vart annat, mest gråter :)) Sebbe gick och spelade basket och kom hem och kilade upp på sitt rum och fortsatte spela online. Alla nöjda och glada, huvudsaken.

Tänkte jag skulle visa er lite shopping och annat jag pysslat med i veckan. Lite blandad kompott. Jul och halloween snart som ni kanske ser. Det ska inte fram eller ätas upp än såklart, men jag gillar att förbereda och vara ute i tid.

Hur söta? Så där fulsöta, blir perfekt i granen! När det gäller jul så har jag helt annan stil än resten av året hehe.

Köpte lite julpynt och halloween och godis på EKO och Dollarstore. Kollade in årets jul på IKEA också men det var inte riktigt nåt som jag fastnade för i år.

På H&M blev det en kimono/morgonrock i satin HÄR och en längre tröja HÄR, skönt till tights. Höll i en så fin väska också HÄR men köpte inte, ser dock att det är rea på den online. Däremot ett diadem HÄR och chashmeremössa. Och sen hittade jag en sååå snygg poncho HÄR, påminner om by Malene Birger men betydligt billigare. Kap!

Hade på mig DENNA oversizeskjorta, DESSA (galet sköna!) tights och kappa från ELLOS.

I går var det en liten tjuvstart på julen. Vi laddade med julmust och julmusik och åkte ut till Julitas julmarknad. I regn och rusk men lite mysigt ändå och skönt med en dag ute i friska luften. Köpt med oss lite smått och gott i form av ostar, korvar, pepparkakor och godisstrutar. Och sen åkte vi hem och styrde upp middag med grannarna och provsmakade årets… ja vad tror ni? 😉

KRAM