BETALT ANNONSSAMARBETE MED Disneyland Paris

Disneyland Paris

Inatt så sov jag ju med Pauls skärp i håret, jag hade inte så höga förväntningar. Jag hade väl tänkt att det skulle bli lite lockigt men ojämnt och konstiga slut på längderna när jag vaknade…

Copyright 2022. All rights reserved.

… Men tada! Håret ser exakt ut som jag brukar ha det. Jag bara tog ut skärpet på morgonen och borstade igenom håret. Jag trodde aldrig att jag skulle få detta resultat med torrt hår och inga produkter i. Helt sjukt. Varför ska man man slita med locktång när man kan sova med ett skärp? Eller band till morgonrocken.

Dock löste jag inte luggen, men men jag var nöjd.

Redo för Disneyland Paris! Vi är här för att visa upp parken i mina sociala medier vilket är ett jätteroligt jobb. Nästan alla svenskar vet att Disneyland Paris finns men det är väldigt många svenskar som inte har varit här. Har ni frågor så ställ i kommentarsfältet!

Precis som på Disney World i USA så finns det berömda slottet även här. Det går inte att gå runt i det men man går igenom.

Det är så många coola byggnader

Parken är som en liten idyllisk stad, små ”gamla” hus med olika butiker på bottenplan.

Det är så svårt att fota en överblick över Disneyland Paris för det är SÅ stort. Man behöver två dagar för att se allt. Vi gick över 17 000 steg, nästan 18 000 idag bara i parken. Snacka om motiverade barn. Och ändå han vi knappt se hälften. På bilden ovan är en labyrint i Alice i Underlandets värld. Barnen älskade att springa runt där.

Vi alla tog olika vägar för att göra det mer spännande

Det här var målet!

På eftermiddagen så börjar det störtregna, men som van småbarnsmamma hade jag proppat med regnkläder och paraply så vi kunde springa mellan attraktionerna och njuta av kortare köer. Annars är köerna väldigt långa, 30-60 minuter får man vänta. Paul känner att det är jobbigt men jag tycker inte att det spelar någon roll, när man går i kön så finns det alltid underhållning längs vägen. Barnen fick inte spader en enda gång. Eller en gång surade vi alla till på grund av lågt blodsocker men då hade jag kexchoklad med mig i väskan till alla.. Man har väl varit med förut!

Paul Sundvik

Jag blev bestört när jag såg den här bilden idag. Såg jag ut sådär efter spöregnet? Noll Paris-glamour över denna look. Regnkappa, ryggsäck och uppvikta byxor för allt vattenstänk. Men Paul tyckte tvärt om, att jag såg fin ut och att det är mer rätt att se ut såhär under en heldag på en nöjespark än att gå med ballerinas och en Chanel på axeln.

Han har nog rätt. Vet inte varför jag får minipanik varje gång jag känner mig fööör casual.

Disneyland Paris blev väldigt vackert på kvällen med alla lampor. Det är verkligen en liten sagostad. Nöjesparken passar verkligen alla åldrar. Eller, upp till 3-4 år är väl inte superkul. För vad jag såg så fanns det inte så mycket att åka men är man över 1.20 m kan man gå loss. Du kan till och med åka bergochdalbana med loopar då. Parken är lika kul för tonåringar som vuxna, det är mer än bara ”Disney”.

Vi ser fram emot ett besök imorgon också!

Kram.