The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5596 // Pelletsinköp i 16 minusgrader! Å så Contax G2!

Det här är inte påtåren utan sen't eftermiddagskaffe!

Min fru tycker jag väntar in i det sista med vissa saker! Ok, det kan nog stämma! Jag skulle ha köpt värmepellets i förra veckan, men det kom annat emellan, och så kom Nora emellan, så idag va det äntligen pelletsinköp! :)  52 säckar a' 16 kilo lyfter jag in i bilen, och så 52 säckar ut ur bilen såklart! Nu kör jag 26 säckar åt gången, så det blev två vändor till Granngården! Det går an, som han sa, när det e hyffsat väder, men idag va det inte riktigt så! Pallen med pellets står utomhus,och säckarna håller utomhustemperatur! I dag va det - 18 i Gnesta! Va tvungen att ha tunna trädgårdshandskar, annars fick jag inte grepp på säckarna!
Men tunna handskar va ändå inte riktigt rätt i dag!
Väl tillbaka vid huset körde jag halva mängden säck till nedre ingången! (Skottkärra) Det e lättare att ta in säck den vägen stället för att bära i trappa! Men efter den här morgongympan så smakade en påtår väldigt, väldigt bra! Hembakt Lussekatt och osmacka! De va också hembakt bröd i mackan! Receptet fick min fru av ägaren till Lilla hoteller i Nora!

.

Se'n en del huspyssel och läsning och sedan framkallning av två rullar HP5+ från Contax G2! G2:an exponerar bra!
Å så va den här dagen nästan slut! :)

/Bengan

Inlagt 2021-12-07 17:45 | Läst 535 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Dagarna går fort när man är pensionär har jag märkt.
intressant att du fastnat för en Bergslagsstad Bengan. Och vid nästa besök i de stora skogarnas rike kanske du tar dig litet mer norrut och upptäcker vad det övriga Bergslagen har att erbjuda? Styr rakt fram i vägkorset och inte till vänster/ NE