Det kom ett paket…

I fredags hade jag en riktigt bra fredag, jag fick massage och ansiktsbehandling, ett presentkort jag fått i julklapp, som vanligt take away på lunchen och efter jobbet köpte jag med mig take away igen, från bastard burgers till balkongen. Och när jag kom hem hade jag fått ett paket i brevlådan!

För nån vecka sen drog resebloggaren Daniela på bloggen Discovering the planet en idé om att muntra upp varandra. Jag och många fler hakade på och varje person lottades att skicka till en annan, i en kedja. Person 1 skickar till person 2, person 2 till person 3 osv ända till sista som får skicka till person 1. Så ingen skickar och får från samma person alltså. Kul grej! Jag gillar verkligen att skicka paket och såklart att få, vem gillar inte det? Brukar också skriva vykort när jag är utomlands och försöker ge små personliga presenter, hellre något begagnat eller genomtänkt än slit och släng, även om det kan bli lite stressigt förstås sådär kring jul men jag tycker om att försöka ge någonting då och då ibland också, komma ihåg födelsedagar och skicka ett blombud eller en chokladkaka med posten och sådär. Det är rätt enkelt faktiskt.  

I fredags var det alltså min tur och var ju redan på gott humör och mitt paket visste jag kom från Christian på mat- och resebloggen och paketet kluckade lite. Jag vet inte om Christian vet att jag älskar julrim också?! 

Öppnade och det var en tonic med grapefruktsmak från ett ställe i Stockholm, så typiskt bra present att skicka till nån som älskar sin balkong och nu också ser fram emot en låååång säsong på den utan resor. Jag är rätt svag för snygga förpackningar också så det kändes så himla lyxigt. 

Jag hängde på balkongen både fredag- och lördagkväll och åt middag och på lördagen kunde jag inte hålla mig, jag öppnade och smakade. Gott! Jag gillar GT dessutom, så det här blir gott att bjuda på den dag det passar att bjuda hem någon till balkongen! 

Snygg flaska också!

Så bra idé, kan tipsa om den om det är någon fler som vill antingen överraska någon som behöver det just nu, eller att arrangera en liten kedja av paketskickande i ett kompisgäng eller så. Vi får väl verkligen hoppas att detta inte håller i sig men annars kanske det kan bli nästa års julklappar? Det känns lite hållbart ändå, vad skulle du köpa om det var tvunget att rymmas i posten? Det blir ju varken stora saker eller något jättedyrt då men faktum kvarstår, det är otroligt roligt att få nånting fysiskt på posten som inte är en räkning! 

Jag ligger lite efter med mitt paket och ska göra klart det ikväll, kunde inte låta bli att pyssla lite själv och försöka göra något hållbart till Linda på Resa medvetet som jag ska skicka till (uppdatering: och som hon så småningom skrivit om i inlägget på Resa medvetet)

Nyfiken på vad de andra resebloggarna skickade och fick? Här är en lista över de flesta utav dem! 

Lämna en kommentar