Annons

10 plagg du kommer långt på!

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig.

Läs mer här.

Det är alltid lite svårt med garderoben innan sommaren och semesterkänslan verkligen infunnit sig. Här är 10 plagg och accessoarer som enkelt (och stilsäkert!) tar dig igenom de sommardagar du behöver vara något mer välklädd än bikini och kaftan.

Annons

KAVAJ – i sommartappning är ett måste i garderoben. Lika snygg att bära till klänning eller kjol som till jeans och byxor. Dessutom ett utmärkt alternativ till de klassiska ytterplaggen när det behövs. 

sommarmode-kavaj-by-malene-birger

Kavaj, By Malene Birger.

JEANS – välj en mellanblå modell för rätt känsla (med eller utan slitningar). Jag föredrar raka modeller med en ganska hög midja. De är snygga till både t-shirt och festtopp!

sommarmode-jeans-zara

Jeans, Zara.

SOMMARSKOR – ett par slip-in sandaler funkar lika bra till vardag som till fest. Ett lite mer dressat alternativ till den klassiska remsandalen. 

sommarmode-slip-in-maxmara

Slip-in, Maxmara.

OMLOTTKLÄNNING – en tidlös klänningsmodell är enkel att klä både upp och ner efter tillfälle. Satsa på klassiska accessoarer till vardags och addera mer färg och glitter för en partylook.  

sommarmode-klänning-maxmara

Klänning, Maxmara.

T-SHIRT – det har blivit en klassiker i garderoben. Jag matchar den helst med kjol eller kostymbyxa för ett lite ledigare intryck under de varma månaderna. 

sommarmode-topp-t-shirt-aiayu

T-shirt, Aiayu.

SKÄRP – Ofta är accessoarerna pricken över i och ett bälte ger nytt liv åt allt från storskjorta till favoritklänningen.

sommarmode-bälte-zara

Bälte, Zara.

KJOL – Modellerna fortsätter var bekvämt långa och ledigt vida. Matcha med kavaj och blus de dagar du behöver vara extra välklädd. 

VÄSKA – säsongens väska får gärna vara extra rymlig för att jag ska få med mig allt från badgrejer till jobbsaker. 

BLUS – det är fokus på blusen i sommar. Omlottmodellerna (gärna med puffärm!) fortsätter att dominera och gör sig precis lika bra till jeans som till mer stilrena nederdelar. 

sommarmode-blus-omlott-ganni

Omlottblus, Ganni.

BYXAN – även om den är mer välklädd tycker jag du ska satsa på en sval och ledig modell. Den passar perfekt till både höga klackar och platta sandaler eller sneakers beroende på tillfälle och humör. 


(Obligatorisk)


Annons



Laddar