Det gäller att vara spontan och flexibel…

…med sina mattider när Stefan och Rulle är i farten!

Stefan ringde -Var är ni? Vi är hungriga vill ni hänga med!! Inte nog med att de var hungriga utan vrålhungriga så de ville bara ha varsin pizza snabbt och lätt. Sirocco har bra pizzor så vi gick dit men de höll på att stänga så vi fick gå vidare.

Patrik och Stefan gick till närmaste Pizzeria. Rulle och jag gick hem till oss och efter en lång stund började vi undra vart de tagit vägen med pizzorna så vi var tvungna att ringa och höra vad som hade hänt.

Under tiden hade Rulle och jag förberett på terrassen.

Vi såg att den ökända hundterrassen hade en ny visning på sin lägenhet. Preciosa har skrivit mycket om deras hundar tidigare genom åren. Men hundarna är borta sen många år.

Äntligen kom maten. Det blev inte mycket disk den kvällen.

Det var bestämt vi skulle gå ut och dansa lite. Men Stefan blev liite trött efter maten.

Fast han fick bara vila medans Ami pudrade näsan!

Vi gick alla till Bar Carlos. Okey det blev inte bara dans.

Men det blir ingen trevlig kväll utan lite dans.

Det var spanjorernas afton och de har helt andra dansstilar än vad vi är vana vid men vi försökte göra som de andra gjorde. Mycket klappande och händerna i luften.

Ja så blev det med den vilosöndagen! Men nästa söndag då blir det nog som vanligt.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vänner i Spanien och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Det gäller att vara spontan och flexibel…

  1. Annica skriver:

    Full rulle 🙂
    Kram

  2. Preciosa skriver:

    Hej Ami!
    Ok så hundterrassfolket tänker sälja. Dom har väl 2 barn nu i stället. Lite farligt staket för att ha barn så högt upp. Dom lär ha fått städa ordentligt ser jag 😀 Fast jag ser att dom inte kunnat få bort färgen på golvet vid hundtoaletten 🙂
    Kram P ♥♥

  3. Mamma C skriver:

    Klackarna i taket även på söndagen.
    Kram Carin

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.