Nu kan vi gå mindre

Nu kan vi gå mindre varje dag. Förr skulle man gå 10000 steg varje dag. Nu räcker det med 6000 steg. Mer soffhäng till folket 😂

Nja, nu ska vi nog inte tolka det på det viset. Tror att vi alltid mår bra av rörelse. En vanlig dag på jobbet är det inte ovanligt med att gå typ 13-15000 steg.

Men det visar att det behövs inte så mycket för att hålla oss i form. Med ganska liten insats kan vi få kroppen att må ganska bra.

Skrev att jag tog ett beslut att gå 30 minuter varje dag. Det var 1 juni. Nu har snart oktober gått till ända. Jag har inte hoppat över det ännu. 5 månader. Och det gör skillnad.

Man behöver inte sätta upp större mål än att man kan klara dom. Och jag tror mer på uthållighet än stora övningar som håller en kort tid.

Minns att ena året skulle vi äta många skivor bröd. Nästa klart färre. Ena gången är det si andra så. En sak som är typiskt svenskt är ”lagom”. Med det verkar vara en framkomlig väg. Lagom med mat. Lagom med motion. Lagom med det mesta då fungerar det uppenbarligen ganska bra. Så var lite mer lagom. Man måste inte sticka ut överallt.

Så var lite mer lagom. Det verkar fungera ganska långt. 😃


Idag ber vi för riksdagsman: Lars Andersson (SD)

Lämna en kommentar