Torsdagsstatus

Godmorgon torsdag,

Hoppas att alla har sovit gott, och tusen tack för alla serietips! Det var skönt att skriva av sig igårkväll om tankarna som uppstod inom mig efter Hugos story. Bloggen har funnits i mitt liv i elva år och ibland tänker jag på vad jag ska göra av alla tankar när bloggen inte finns mer. Vart ska tankarna ta vägen då? Kommer jag börja skriva dagbok?

Min senaste googling: Googlade på tre dagars fasta. Det finns ett helt hav av teser, upplevelser och försäljning. Läste en blogg där han beskriver sina tre dagar. Jag hade aldrig, aldrig fixat det.

Har absolut tjuvstartat: Med att komma in i julstämningen!

Hugo: Ursäkta men vad lyssnar ni på?

Paula: Julmusik…

Hugo: Paula det är 26e oktober 😂😂😂.

Eeejapp. Vi pysslade igår eftermiddag och lyssnade på stämningsfull julmusik. Jag och Mikaela skapade content som ska upp i december och behövde inför det få fram lite jul. Bytte ut planscherna ovanför soffan till våra julplanscher. & på kvällen tittade vi på Mysteriet på Greveholm 🙈.

Tips till inför barnkalas: Snart fyller Leonore sju år. Hon vill bjuda alla i klassen på sitt kalas. Jag har hört hennes önskning och funderat. Vi kan inte ha så många barn hemma hos oss, det skulle bli kaotiskt. Och 30 ungar på lekland eller liknande blir dyrt.

Årstiden begränsar oss till att vi behöver vistas inomhus. Och vet ni vad jag har gjort? Jag har hyrt en gympasal! Alltså en helt vanlig skolgymnastiksal. Plötsligt blev möjligheterna oändliga, både i plats och aktiviteter. Ska man kanske bygga upp en rolig hinderbana? Det kommer bli så roligt att planera just det här kalaset 😍.