Life is like a box of …

Söndag, nytvättat hår, ansiktsmask och lite ljuvlig ego tid <3

Även denna morgon startade jag relativt tidigt med att gå till gymmet. En kollega som är väldigt vältränad sa häromdagen att det bästa med morgonträningen är att hon under dagen kan ibland glömma att hon redan har tränat och går till gymmet en andra gång.

Haha! Ingen igenkänning alls på det än så länge men visst börjar någon liten kontur på axlarna synas? Inbillning?

Mor kom hem från Italien i fredags kväll så tog en kaffe med henne efter träningen. Hon har varit i Bologna hos min syster och syskonbarn i 3 månader och längtar redan tillbaka till sina italienska frukostar (vem gör inte det liksom :) och till sina barnbarn som också redan saknar sin nonna.

Un caffelatte e un croissant con crema” hade jag gärna njutit av <3 Nu längtar även jag till Italien och att få prata och lyssna på mitt modersmål <3

Vet ni förresten vad min dotter gjorde häromdagen? Hon skickade ett meddelande om att de hade tagit en 2 h surf lektion och att hon hade ”surf ridit en våg”. Även om jag älskar min dotter med hela mitt hjärta hade jag svårt att tro att hon skulle stå upp på en surfbräda och rida en våg men bildbevisning kom på detta och jag är sjukt imponerad av henne. Brava! Bravissima!!!

Så många saker hon har bockat av på sin bucket list och hon har en hel vecka kvar på Bali. De älskar ön och längtar inte hem vilket även det misstog jag mig på då jag trodde att hon skulle längta hem efter bara en vecka. Är dock väldigt glad att ha fel och att hon älskar där hon är samt njuter tillfullo av sin resa.

Häromkvällen satt jag och tog ett glas vin på FaceTime med min väninna Mikaela som bor i Sigtuna. För tre månader sedan firade vi hennes 34årsdag i Marbella och nu tre månader sedan undrar vi ”vad f-n hände?” Haha! Vi bjuder på den hemska suddiga bilden nedan, jag visste inte ens att hon fotade :)

Life is like a box of chocolates, you never know what you’re going to get” – från filmen Forrest Gump om du inte minns <3

Apropå Forrest Gump så satt jag just på en Forrest Gump bänk när jag var i Miami för 16-17 år sedan.

Och här nedan agerade jag kapten när vi tog en båttur för att se alla kändisvillorna på bland annat Fisher Island …

Njut av din söndag <3

12 thoughts on “Life is like a box of …

  1. Alltid roligt att se folks gamla foton. 📸🙂 Har dock tänkt på att du aldrig ler med tänderna på äldre dar, (varför) och vore trevligt att du bjöd på ett sånt.? 😀

    1. Det är faktiskt sant men kan bero på att läpparna är tyngre idag :) Tur att jag har självdistans :)
      En annan anledning är att jag faktiskt skrattade mer innan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *