Lite blandat …

5.30 var jag på gymmet idag och vissa undrar och förundras över att jag går dit så tidigt men sanningen är den att gör jag inte det direkt på morgonen innan jobbet kommer jag aldrig dit.

Jag är dock även rätt så morgonpigg och använder mig av Nasa metoden. Ger mig inte möjligheten att fundera om jag ska ligga kvar och räknar 5-4-3-2-1 och så hoppar jag upp. Träningskläderna ser jag till ligger framme så att jag inte ger mig möjligheten att tänka för mycket på om jag ska eller inte för då väljer jag inte :)

Ombyte och redo för jobb <3

Idag har jag pratat om traumatiska kriser och utvecklingskriser … Kan du skillnaden?

Såg bilden nedan på instagram och kände <3

Idag fyller den italienska skådespelaren Roberto Benigni 70 år och om du fortfarande inte har sett filmen ”La vita è bella” (Life is Beautiful eller Livet är underbart som den heter på svenska) så se den!!! Filmen är en av mina top 10 favoritfilmer och den innehåller allt.

När jag pluggade filosofi på universitetet tog professorn upp filmen som ett exempel på den filosofiska frågan om det är ok att ljuga vid vissa tillfällen. Se den så förstår du för visst har de flesta av oss vid något tillfället gått sönder inombords och hållit en fasad eller ljugit inför och till våra barn för att skona de från något?

En otrolig vacker film som lyckas med den svåra om inte egentligen omöjliga konsten att göra lite komedi och romantik i en fruktansvärd miljö (vill inte säga för mycket) och filmmusiken är bara bäst <3

Blir varm inombords och kan inte annat än att le när jag ser Roberto vinna en Oscar för sin roll i filmen och hur spontan och glad han är när han hämtar den ur händerna av Sophia Loren samtidigt som musiken i filmen spelas som bakgrund. Se klippet HÄR.

Imorgon är det fredag och har en rätt så mysig dag att se fram emot …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *