Tips på serier …

Har du haft en skön söndag? Själv fick jag slita en liten stund med att sätta mattan på plats och vardagsrumsbordet på den. Inte så himla enkelt när man är själv :)

Ikväll njuter jag bara att det är lite mer iordning än häromdagen även om gardiner saknas då de är på kemtvätt.

Nu ska jag ta min träningsvärk, lägga mig i soffan, dra på mig min pläd och njuta av någon bra serie.

Vill du se en spännande action på ca 2,5 h som är baserad på verkliga händelser så kan jag rekommendera ”13 hours” Netflix.

Disneyplus en serie med nya avsnitt varje onsdag som heter ”The old man”, ”Candy” och ”The Dropout” (den sanna historian om Elisabeth Holmes) där alla avsnitten finns redan ute.

TV4playThe secrets she keeps”. Bra serier att sitta och sträcktitta en regnig söndag <3

Dessa är de senaste jag har tittat på men har du inte sett ”Manhunt Unabomber”, ”Mindhunter” och ”American murder-the family next door” så är de true crime serier jag verkligen rekommenderar och som jag har sett flera än 1 gång :) Blir som ett barn som tittar på samma film gång efter gång :)

Önskar dig en trevlig söndag kväll och har du någon serie du själv vill rekommendera får du gärna kommentera med den här i bloggen <3

8 thoughts on “Tips på serier …

  1. Älskar dina film/serietips för vi verkar ha precis samma smak.
    Om du inte redan gjort det måste du se The watcher på Netflix och The thing about Pam på Viaplay. Perfekta kortserier att bingea. Baserade på sanna historier båda två.
    Och på Discovery+ finns många sevärda dokumentärer.

    1. såg att The Watcher har kommit ut, ska definitivt se den och ditt andra tips har jag inte koll på men kan hända att jag har sett den. Ska checka om inte så är fallet … Ja, Discovery har en massa men tror att jag har tittat på alla true crime där :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *