Att dricka rosé i oktober …

Igår när jag gick till gymmet var jag helt själv vid 6.30 (så underbart) men idag vid 8 var det lite mer folk. Det blev 4 träningspass den här veckan och de känns tydligt i min otränade kropp :)

Under tiden jag var på gymmet igår meddelande min dotter att de hade landat på Bali, att resan hade gått fantastiskt bra och efter några timmar kom även en video från första hotellet de ska bo på och jäklar vad fint de bor dessa första 5 dagar <3

En kaffe med Babis efter träningen och vid 8 kom Georgios för att måla färdigt vardagsrummet. Jag är såååååå nöjd och denna söndag ska jag bara städa, fixa och njuta att det regnar lite och att jag har en massa serier att titta på <3 Just nu kollar jag på serien ”The Dropout” på Disneyplus om Elisabeth Holmes (sann historia). Sevärd!

Vid 11 åkte jag till Göteborg för att möta upp Linda och att ta en längre gemensam lunch. Solen sken i Göteborg och det var verkligen ett fantastiskt väder för att mysa runt i staden. Efter att ha konstaterat att många uteserveringar hade fullt vid just lunchtid hamnade vi på Tavolo. Jag har varit där en gång tidigare och då som igår blev jag faktiskt besviken på maten. Miljön är cool men bättre att gå dit för en drink än för att äta.

Vi gick vidare till Avalon där vi fick en plats i solen, hur underbart som helst och ja, jag tog ett glas rosé trots att det är oktober :)

Efter någon timma flyttade vi dock in då oktober kylan började göra sig påmind …

Efter närmare 6 h tog jag bussen tillbaka till småstaden och just när jag hade satt mig kom ett sms från min väninna Theresa som frågade om jag ville stanna på restaurang Babbel och ta ett glas med henne vilket jag självklart gjorde.

Vilken mysig och innehållsrik lördag jag fick <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *