När hunden är den skyldige …

Nu sitter min lilla på flyget mellan Köpenhamn och Singapore, en flygresa på ca 12 h innan de sedan åker vidare till Bali. När hon kommer hem har hon lovat ett gästinlägg här i bloggen med sina bästa tips från resemålet så som hon gjorde när hon var i Paris sist och som uppskattades av många av er <3

Idag kom Jimmy från ruta7h och putsade mina fönster och så skönt det är med rena fönster, älskar det! Lite som att lägga sig med nytvättade lakan, blir lugn i själen av sådant :)

Om mindre än en månad fyller jag år och hade egentligen önskat mig den här vita pläden av min dotter men när jag såg att den var nedsatt i pris slog jag till direkt. Man ska bara ha en gosig pläd att dra på sig när man sitter i soffan och nu har jag två, en brun och denna vita, båda från Newport <3

Mina planer för helgen?

Imorgon ska jag upp tidigt och träna, kl. 8 kommer de från Georges måleri och fixar sista omgången färg på väggarna och sedan ska jag njuta av lördagen med långlunch med Linda i Göteborg.

söndag ska jag åter träna för att sedan istället fixa och städa här hemma och bara njuta av mitt nymålade vardagsrum och hall <3

Ett litet kortare inlägg den här kvällen men ska nu ringa min väninna Mikaela och prata hundar. Hon vill ha encane Corso och jag min dobermann (vet redan vilken kennel jag vill ha den ifrån). Kommer nog aldrig kommer att skaffa en men drömma får man och vissa drömmar ska väl besannas någon gång kan jag tycka så man ska aldrig säga aldrig.

Jag köpte min katt Molly trots allt när jag vaknade mitt i natten för 6 år sedan och kan få mina små ”feelings” ibland så vem vet?

Apropå hundar så har du djur var försiktig om du har en fjärrkontroll bredvid de. Amerikanen Thomas Barnes fick nämligen betala en räkning på 70 dollar då hans Bichon frise hund hoppade på just fjärrkontrollen och lyckades med konsten att köpa en prenumeration på Hustler, haha!

Önskar dig en trevlig fredag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *